Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozluyaka dizisi, Yargı ve Teşkilat karşısında kaos ortamıyla ayakta kalıyor!

Tozluyaka dizisi, Yargı ve Teşkilat karşısında kaos ortamıyla ayakta kalıyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan Tozluyaka dizisinin , tüm kişiler kategorisinde ortalama reytingler elde etmesi sonucunda yoluna devam edecek gücü bulduğunu görebilirsiniz.

Reytinglerde yaz döneminde iyi çıkış yaptıktan sonra Eylül ayı ile birlikte yeni sezonda Teşkilat ve Yargı dizileri karşısında bu gençlik hikayesi önemli bir sınav veriyor. Dizinin reytingleri çok iyi olmasa bile devam edebilecek bir gücü sağladığını, kemik bir izleyici kitlesi oluşmasının da bunda etkili olduğunu görebilirsiniz.

Tozluyaka dizisinin 18. yeni bölümü 30 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’da Fox TV’de yayınlanacak. Dizinin hikayesine hakim olan kaos halinin devam edeceğini ve dram sahnelerinin yanı sıra, insani değerlerin de öne çıkacağı bir bölüm izleyenleri bekliyor.

18. yeni bölümde; gizemli kişinin hedefinde bu defa Ali vardır. Bunu öğrenen Berk ise o kişinin kimliğini ortaya çıkarmak için Ali’den bir saniye bile ayrılmama kararı alır. Onların bu isteksiz yakınlaşması ise Kenan ve Derya’yı da etkisi altına almıştır çoktan.

Nesrin’in Çağrı’yı kurtarmak isterken yaralanması Önder’i de vicdani bir yük altına sokar.

Ege’ye hala öfkeli olan Hazal barışmak için bir şart koşar. Tüm bu kaosun içinde müzik yarışması herkes için nefes aldırır.