Ana sayfa Dizi Haberleri Tozluyaka dizisinde diğer dizilerde pek de rastlanmayan bir olay yaşanıyor!

Tozluyaka dizisinde diğer dizilerde pek de rastlanmayan bir olay yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan ve Pazartesi akşamları çok başarılı bir reyting performansı ortaya koyan Tozluyaka dizisi, bu yaz sezonunun en iyi yapımlarından birisi olarak gözüküyor. Tozluyaka dizisinde ilk 4 bölüm hikaye o kadar hızlı ilerledi ki, izleyiciler bu duruma bir hayli şaşırdı.

Tozluyaka dizisinin her bölümde hikayenin gidişatını görenler dizinin diğer yaz yapımlarından çok daha farklı ve daha etkili olduğunu düşünüyor. Sosyal medyada da Tozluyaka’daki bu hikaye anlatım tarzının diziyi ne kadar özel bir duruma getirdiği de konuşuluyor.

Tozluyaka dizisinde diğer dizilerde pek de rastlanmayan bir olay yaşanıyor! 8

Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar ve Begüm Birgören’in tecrübeli isimler olarak dikkatleri çektiği dizide genç oyuncular da performansları ile çok beğenildi. Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek gibi isimler son günlerde çok konuşuluyor ve sosyal medyada haklarında birçok yorum paylaşılıyor.

Tozluyaka dizisinin setinde de gençlerin birbirleri ile çok iyi anlaştıkları setten gelen fotoğraflardan da anlaşılıyor. Sette çok eğlenen dizinin genç oyuncuları kariyerleri adına da çok önemli bir dönemden geçiyor.

Tozluyaka dizisinde diğer dizilerde pek de rastlanmayan bir olay yaşanıyor! 9

Her şeyin iyi gittiği Tozluyaka dizisinin beşinci yeni bölümü yine heyecan dolu olacak. Peki neler izleyeceksiniz? İşte detaylar:

Gençler arasında başlayan savaş büyüklerin kavgasına dönüşür. Kenan ve Derya arasında geçmişten gelen öfke de artık gün yüzüne çıkıyordur. Tüm bu olanlar herkesin birbiriyle olan ilişkisini de baştan yazmıştır.

Evlat için verilen sınavların sonucu ise Kenan, Önder ve Derya için de yeni bir sayfa açmıştır.
Tüm dengeler değişmiş, yeni gerçeklerin ortaya çıkmasıyla da en büyük sorular cevaplanmıştır. Ancak bu defa yeni sorular ve saklanan sırlar gün yüzüne çıkmıştır. Dost ve düşman ilk defa tek safta olacaktır.