Ana sayfa Dizi Haberleri Tozluyaka dizisinde gün değişikliği endişe getirmişti ama şaşırtan sonuçlar ortaya çıkıyor!

Tozluyaka dizisinde gün değişikliği endişe getirmişti ama şaşırtan sonuçlar ortaya çıkıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay NTC Medya imzalı Fox TV’nin Tozluyaka dizisi, yaz sezonundan gelen gençlik dizisi olarak sadık bir izleyici grubu tarafından ilgiyle izleniyor. Liseli öğrenciler arasında yaşanan olayların konu edildiği dizi, sezona Pazartesi akşamında başlamış ancak Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’nın gelişi ile birlikte kanal dizinin gününü değiştirmişti.

Haziran ayından beri ekranda olan Türk yapımı dram ve gençlik türündeki dizinin başrollerinde deneyimli isimler Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Begüm Birgören’in yanı sıra genç oyuncular Kaan Miraç Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak da yer alıyor.

Etkili hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile çok iyi bir çıkış yakalayan Tozluyaka’nın sezondaki reytingleri de merak konusuydu. Dizinin Pazar akşamları yayınlanmaya başlaması ile birlikte diziyi takip edenler için de endişeler başlamıştı!

Pazar akşamlarının iki güçlü yapımı Teşkilat ve Yargı karşısında Tozluyaka dizisinin nasıl bir sınav vereceği merak konusuydu. Başta düşük reytingler alarak sosyal medyada ‘final mi yapacak?’ tartışmalarını beraberinde getirdi Fox TV’nin dizisi.

Ancak son iki haftalık sonuçlara bakılınca, dizinin son derece istikrarlı bir tablo izleyerek ilk 10 sıralamasında yer aldığı üstelik Total’de Teşkilat ve Yargı’nın hemen ardından 3. sırada yer aldığı görülmekte. Bir önceki hafta 25 Eylül akşamı da yine Total’de 3. sırada yer alan dizi, AB’de ise 8. sıradaydı. Özeti de 9. sırada yer alıyordu. Bu hafta ise 8. sırada özeti, 9. sırada da yayını yer aldı.

Tozluyaka dizisinde gün değişikliği endişe getirmişti ama şaşırtan sonuçlar ortaya çıkıyor! 7

Gençlik dizisi Tozluyaka’ya sosyal medyada da destek yüksek. Dizi, aynı akşam sosyal medyada konuşulma oranlarına bakılınca yine Teşkilat ve Yargı’nın hemen arkasından gelerek günün konuşulan konuları arasında üst sıralarda yer almayı başarmış görünüyor…

14. bölümü yayınlanan Tozluyaka dizisi, Pazar akşamlarının sevilen yapımlarından birisi olmayı başarmış görünüyor. İki güçlü rakibi karşısında etkili bir duruş sergilemekte…