Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozluyaka dizisinin sırlar ortaya döküldü, karakterler darmadağın oldu!

Tozluyaka dizisinin sırlar ortaya döküldü, karakterler darmadağın oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan Tozluyaka dizisi, kış sezonunda da yoluna devam ediyor. Özellikle tüm kişiler kategorisinde gelen iyi reytingler ile dizinin bir süre daha ekranda kalacağı anlaşılıyor.

Tozluyaka dizisinin hikayesine yönelik ise izleyiciler senaristin her şeyi dağıttığını düşünüyor ve karakterleri nasıl yeniden toparlayacağını çok merak ediyor.

Bir izleyici diyor ki, “Herkes çok dağıldı, nasıl toparlanacaklar, çok merak ediyorum.” Dizinin hikayesindeki bu merak unsuru da izleyicileri ekrana daha çok çekiyor. Senaristin dizinin hikayesinde yaptığı çeşitli sürprizler izleyicileri fazlasıyla şaşırtıyor.

Bir dizi hayranı, “Senarist bizimle resmen oynuyor. Hiç beklemediğimiz insanlardan bambaşka olaylar çıkabilir” diyerek dizinin senaryosundaki ters köşelerin izleyicileri olumlu etkilediğini ifade ediyor.

Tozluyaka dizisinde hem genç isimler hem de tecrübeli oyuncuların bir arada iyi bir sinerji yakaladığını görüyoruz. Dizinin kemik izleyici kitlesi de gelecek bölümleri sabırsızlıkla bekliyor. Nesrin’in gerçek yüzünün ortaya çıkması dizi hayranlarını memnun eden bir başka gelişme oldu.

Ayrıca Hazal ile Ege konusunda yaşananlar da izleyicilerin diziye daha fazla bağlanmasını sağladı. Sırların ortaya dökülmesi nedeniyle, 25 Eylül Pazar akşamı dizinin 13. yeni bölümü bir hayli heyecanlı olacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Begüm Birgören gibi oldukça tecrübeli isimler yer alıyor.

Genç oyuncular arasında ise, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek ile hikayeye son katılan Sude Zülal Güler büyük dikkat çekiyor.