Ana sayfa Sosyal Medya Tozluyaka dizisiyle şöhrete kavuşan Özgür Foster, hayatının en özel dönemini yaşıyor!

Tozluyaka dizisiyle şöhrete kavuşan Özgür Foster, hayatının en özel dönemini yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özgür Daniel Foster, Tozluyaka isimli Fox TV dizisiyle çok konuşulan genç oyunculardan birisi oldu. Hatta Ağustos ile Eylül ayları arasında Özgür Foster, sosyal medyada en popüler ilk 5 isim arasına girerek önemli bir çıkış sergiledi. Somera’nın yayınladığı araştırma sonuçlarında Onur Seyit Yaran, Yiğit Koçak, Caner Topçu ve Haktan Zavlak ile birlikte Özgür Foster isminin de en popüler isimler arasında ilk 5’e girmesi büyük bir gelişmeydi.

Genç oyuncu pazar akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Tozluyaka dizisine devam ediyor. Dizide canlandırdığı Ege Şimşek karakteri ile çok sevilen oyuncu, eğitimlerini usta oyuncu Dural Bazan’dan almış olmanın da farkını sette yaşıyor.

Özgür Foster, 2017 yılından bu yana oyuncu olarak projelerde bulunuyor ve Aşk 101 ile Kuş Uçuşu isimli iki dijital dizide deneyimler yaşadı. Geçen sezon Annemizi Saklarken isimli dizide de izlediğimiz oyuncu, son dönemde ise Tozluyaka projesi ile popüler hale geldi.

Tozluyaka dizisiyle şöhrete kavuşan Özgür Foster, hayatının en özel dönemini yaşıyor! 7

Durul Bazan’ın çok iyi bir eğitmen olduğunu söyleyen Özgür Foster, “Ben kendisi ile 2 senedir tanışıyorum, hem hocam hem abim. Sadece hoca olarak göremiyorum, çok cana yakın. Bana sorarsanız mükemmel bir hoca” diye konuştu.

Tozluyaka dizisinin hayatında birçok şeyi değiştiren oyuncu, projeye devam ettiklerinin mesajını verdi. Bir yaz dizisi olarak başlayan Tozluyaka, pazar akşamları yayınlanmaya devam eden bir proje oldu. Bu durum da birçok oyuncu gibi Özgür Foster’a da gurur veriyor.

Foster, “Bir yaz işi olarak girdik ama sezona devam ediyoruz. Güzel bir kitlemiz var. Her hafta bizimle birlikte seve seve izliyorlar. Benim için çok güzel bir fırsat, kendimi sektöre ve halka tanıtmam adına. Ben kendi adıma çok mutluyum. Şu an çok güzel gidiyor, o yüzden çok mutluyuz” açıklamasında bulundu.