Ana sayfa Dizi Haberleri Tozluyaka durdurulamıyor! Geçen haftanın en çok izlenen dizisi oldu!

Tozluyaka durdurulamıyor! Geçen haftanın en çok izlenen dizisi oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yaz dizisi olarak ekrana getirdiği Tozluyaka, ilk bölümünden bu yana reytinglerde zirveye oynuyor. İlk başta klişe olarak eleştirilen ancak hikayesi ve oyunculuklarıyla tüm rakiplerini geride bırakan Tozluyaka başarılarına her hafta yenisini ekliyor.

Tozluyaka hem reytinglerde hem de sosyal medyada bu yaza damgasını vurmuş durumda. Dün akşam altıncı bölümüyle ekrana gelen Tozluyaka her hafta reytinglerini yükseltmeye devam ediyor. Yaz dizilerinin çoğunluğu deyim yerindeyse reytinglerde sınıfta kalırken Tozluyaka ise ortalamanın üzerinde seyrediyor.

Bir kolejde öğrenciler arasında yaşanan çatışmaları anlatan Tozluyaka geçen haftanın en çok izlenen dizisi oldu. Tozluyaka dizisi YouTube’da da dikkat çekici derecede izlenme oranları elde ediyor. Özellikle son yayınlanan bölümüyle müthiş bir başarıya imza attı.

Tozluyaka durdurulamıyor! Geçen haftanın en çok izlenen dizisi oldu! 7

Dizinin bir ay önce paylaşılan ilk bölümü bugüne kadar 10 milyon kişi tarafından izlendi. Dün akşam yayınlanan altıncı bölümün ikinci fragmanı ise sadece iki günde 2 milyondan fazla izleyici tarafından seyredildi. Hem reytinglerdeki hem de sosyal medyadaki bu başarısı Tozluyaka’nın kış sezonunda da devam etmesi ihtimalini ortaya çıkardı.

Eğer Tozluyaka reytinglerde böyle başarılı bir şekilde devam ederse Fox TV diziyi kış sezonunda da devam ettirmek isteyecektir. Ancak bu kararın yol açacağı bazı sonuçlar var. Zira Fox TV’nin kış sezonunun en başarılı dizilerinden Yasak Elma da pazartesi akşamları yayınlanıyor.

Eğer Tozluyaka kış sezonunda da devam ederse iki diziden birinin günü değişecek. Bu da Fox TV’yi zor bir karar alma sürecine sokacak. Fox TV’nin yıllardır en başarılı dizisi olan Yasak Elma’nın gününü değiştirmek kanal için riskli olacaktır.