Ana sayfa Sosyal Medya Tozluyaka, Yargı ve Teşkilat dizisini sosyal medyada silip süpürdü!

Tozluyaka, Yargı ve Teşkilat dizisini sosyal medyada silip süpürdü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Pazar akşamları yayınlanan Kanal D’nin Yargı ve TRT1’in teşkilat dizileri, reytingde birbirleriyle kıyasıya bir mücadele veriyor. Bu hafta 6 Kasım Pazar akşamı, Show TV’nin yeni aile dizisi Güzel Günler de yayına girecek. Reytingdeki mücadelenin yanı sıra, sosyal medyadaki tablo da şimdiden merak konusu…

Ancak Pazar akşamları, sosyal medyanın başka bir starı var! Reytinglerde kendisini gösteremeyen Fox TV’nin gençlik dizisi Tozluyaka, sosyal medyada ise Yargı ve Teşkilat’a adeta tozunu attırıyor!

Genç kuşağın özellikle ilgiyle takip ettiği Tozluyaka dizisi, yaz sezonunda başlayan ve sosyal medya rüzgarını da arkasına alarak devam eden bir dizi! Kanal, reyting konusunda Tozluyaka’dan beklediğini bulamasa da sosyal medyadaki yükselişi giderek artıyor!

Tozluyaka, Yargı ve Teşkilat dizisini sosyal medyada silip süpürdü! 8

Tozluyaka dizisi, gün içinde 76 bin 800 iletiye konu olarak gün birincisi olmayı başardı! 30 Ekim akşamının ikincisi ise Yargı dizisiydi. Sosyal medyada Yargı, Teşkilat’ı geçerken, aradaki farkı da ikiye çıkardı.

Tozluyaka dizisi, her iki diziyi de katlayarak ilk sıraya yerleşip, reytingde elde edemediği başarıyı sosyal medyada baskın bir şekilde elde etmekte.

Tozluyaka, Yargı ve Teşkilat dizisini sosyal medyada silip süpürdü! 9

NTC Medya imzalı, Haziran ayından beri ekranda. Başrollerdeki Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Begüm Birgören’in yanı sıra dizinin genç kuşak oyuncuları Serra Pirinç ve Hakan Zavlak, sosyal medyada da öne çıkan isimler olmaya devam ediyorlar. İki başarılı genç oyuncu, en popüler listelerinde de sosyal medyada çift olarak dikkat çekmekteler.