Ana sayfa Sosyal Medya Tozluyaka’nın senaristinden isyan! Gelen eleştiriler senaristi bezdirdi!

Tozluyaka’nın senaristinden isyan! Gelen eleştiriler senaristi bezdirdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – FOX TV’de izleyiciyle buluşan Tozluyaka dizisi reytinglerde arkasına aldığı rüzgarla son hız başarılı bir şekilde devam ediyor. Ancak bazı izleyicilerin eleştirileri dizinin senaristlerinden Hilal Yıldız’ı isyana sürükledi.

Tozluyaka hem reytinglerde hem de sosyal medyada bu yaza damgasını vurmuş durumda. En son altıncı bölümüyle ekrana gelen Tozluyaka her hafta reytinglerini yükseltmeye devam ediyor.
Tozluyaka ortalamanın üzerinde seyreden reytingleriyle bu yaz sezonunun tüm dizilerini geride bırakmış durumda.

Ancak bazı konularda izleyicilerin eleştirilerinden de kaçınamıyor Tozluyaka. Dizinin izleyicileri çiftler hala net olarak belli olmadığı için senaristleri eleştiriyor. Sosyal medyada paylaşılan bu eleştirilerin bazıları neredeyse hakaret boyutuna ulaştı.

Tozluyaka’nın senaristinden isyan! Gelen eleştiriler senaristi bezdirdi! 7

Bu durum Tozluyaka’nın senaristlerinden Hilal Yıldız’ın isyan etmesine neden oldu. Twitter hesabından yaptığı paylaşımla eleştirilere tepki gösteren Hilal Yıldız, “Güzel çocuklar şimdi bir dinleyin, sonra yine bildiğinizi yapın.Bir hikaye kurmak, o hikayeyi sizlere sevdirmek için çok çalıştık.Şimdi de sevdiğiniz o hikayeyi sürdürmek için sabahlara kadar çalışıyoruz.Sadece biz değil, koca bir ekip çalışıyor.Üzmeyelim birbirimizi #Tozluyaka” diye yazdı.

Hilal Yıldız’ın bu paylaşımına izleyicilerden de büyük destek geldi. Küfür ve hakarete varan eleştirilerin yapılmasının kabul edilemeyeceğini belirten izleyiciler, ekibin emeğine saygı gösterdiklerini, onlardan sadece artık çiftlerin belli olmasını istediklerini dile getirdi.

Ekrana geldiği ilk bölümünden bu yana reyting savaşında yükseliş gösteren Tozluyaka genç oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Tozluyaka dizisinde Serra Pirinç ve Özgür Daniel Foster’ın canlandırdığı Ege ve Zeyno çifti de bu yaza damgasını vurdu.