Ana sayfa Sosyal Medya Trafik kazası geçiren oyuncu Sinem Ünsal’dan ilk açıklama geldi!

Trafik kazası geçiren oyuncu Sinem Ünsal’dan ilk açıklama geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Çok yakında Gizli Saklı adlı dizi ile Fox TV’de ekrana gelmeye hazırlanan oyuncu Sinem Ünsal, rol aldığı Aydınlıkevler isimli tiyatro oyununun İzmir’deki gösterisinin ardından İstanbul’a dönüş yolunda trafik kazası geçirmişti.

Yapımcı Nisan Ceren ile birlikte seyahat ettiği aracın şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaşanan kazad,a Sinem Ünsal’ın vücudunda çeşitli morluklar oluştuğu ama sağlık durumunun iyi olduğu ortaya çıktı.

Hayranlarını endişelendiren kaza haberinin ardından Sinem Ünsal instagram hesabından bir açıklama yaparak hayranlarının yüreğine su serpti. Oyuncu açıklamasında, sağlığının yerinde olduğunu belirtti.

Trafik kazası geçiren oyuncu Sinem Ünsal'dan ilk açıklama geldi! 8

Ünlü oyuncu Sinem Ünsal’ın başrolü Halit Özgür Sarı ile paylaştığı Gizli Saklı dizisi  8 Haziran Çarşamba akşamı ilk bölümü ile Fox TV’de ekranlara gelecek.

Oyuncunun yaşadığı talihsiz kazanın, Gizli Saklı dizisinin çekimlerini etkileyip etkilemeyeceği merak konusu olmuştu. Sinem Ünsal sosyal medyada, “Hadi güzel şeylerden bahsedelim” diyerek yeni dizisinin afisini yayınladı.

Trafik kazası geçiren oyuncu Sinem Ünsal'dan ilk açıklama geldi! 9

Gizli Saklı dizisinde Halit Özgür Sarı ile buluşan Sinem Ünsal, yaz dizisi deneyimi yaşayacak ve eğlenceli bir hikaye ile hayranlarını şaşırtacak. Dram projelerindeki başarısı ile göz dolduran oyuncu, komedi ağırlıklı yeni dizide polis olarak izleyici karşısına geçecek.

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı, Gizli Saklı’da iki gizli polisi canlandıracak. Hikayede Pamir ve Naz karakterleri ile izleyeceğimiz ikili, gizli bir görev için bir çift görüntüsüne bürünecek ve isimleri de Levent ile Yaz olarak değişecek.

Zıt karakterlere sahip ajanların halleri, ekran başındakileri de bir hayli güldürecek olaylara yol açıyor. İkilinin yeni dizisi daha tanıtımlarla bile büyük ilgi görmüş durumda.