Ana sayfa Dizi Haberleri Trafik kazasında ölen Kiralık Aşk dizisinin Ozan’ının hazin öyküsü!

Trafik kazasında ölen Kiralık Aşk dizisinin Ozan’ının hazin öyküsü!

tarafından ker_def
Elçin Sangu ve Barış Arduç’u bir anda ünlü yapan Kiralık Aşk dizisi, yıllar sonra bile adından söz ettiren bir yapımdı.

Şimdi ise acı bir olay ile yeniden gündeme geldi.

Kiralık Aşk dizisinde Ozan karakterine hayat veren 22 yaşındaki Oğuzhan Tükenmez, trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Kaza ile ilgili ilk bilgileri veren ve oyuncunun ölümünü açıklayan kişi yine ses sanatçısı Onur Akay oldu.

Hem oyunculuk yapan hem de bir dönerci dükkanında çalışan Oğuzhan Tükenmez, tur atmak için bindiği motosiklette bir aracın çarpıp kaçmasıyla yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Adana’dan İstanbul’a oyuncu olma hayali ile gelen Oğuzhan Tükenmez, Kiralık Aşk dizisinde Ozan karakterini canlandırarak ünlü isimlerle bir arada olma başarısı elde etmişti.

Daha çok gençti, sadece oyunculuk ile para kazanamayacağı için de dönerci dükkanında çalışmaya başlamıştı.

Hayallerinin peşinden koşan ve İstanbul’da bu hayaline de ulaşan Oğuzhan Tükenmez, Şişli’de talihsiz bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrıldı.

Onun hazin öyküsü de özellikle ailesini, tanıyanları ve Kiralık Aşk dizisi izleyicilerini hüzne boğdu.

Trafik kazasında ölen Kiralık Aşk dizisinin Ozan'ının hazin öyküsü! 7

Onur Akay, görgü tanıklarının ifadesine göre kazayı şöyle aktardı: “İstanbul Şişli’de bir dönercide çalışıyordu. Önceki gece 21:30 sularında, çalıştığı dönerciye ait motora tur atmak için binmişti ve o feci kaza yaşandı. Şişli Postanesi’ne çok yakın yerde bir araba, Oğuzhan’ın kullandığı motora çarpıp kaçıyor. Hemen hastaneye kaldırılan genç oyuncu maalesef kurtarılamıyor. Görgü tanıklarından biriyle konuştum ve olay yerinde sadece kaza yaptığı motor ve kendisi varmış. Bir kadın sürücünün çarpıp kaçtığını, motoru ile 40 metre civarında sürüklendiğini ve çok ağır yaralı olduğunu iddia etti.”

“CENAZESİ ADANA’YA GÖNDERİLDİ”

Oğuzhan Tükenmez’in cenaze bilgilerini de aktaran Onur Akay, “Cenazesi Adana’ya gönderildi. Bugün sabah 09:00’da Adana’daki evinden araç kalkacak ve öğle namazı sonrası Buruk Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak. Mekânı cennet olsun inşallah.” açıklamasını yaptı.