Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1 dizilere doymuyor, bir günlük dizi daha geliyor; Acemi Anneler!

TRT1 dizilere doymuyor, bir günlük dizi daha geliyor; Acemi Anneler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon TRT1 diziler konusunda öyle büyük adımlar attı ki, özel kanallar bile bu kadarını yapamadı. Uyanış Büyük Selçuklu ve Masumlar Apartamanı ile tüm reytingleri alt üst eden TRT1, birçok farklı diziye de kapılarını açtı.

Yeni başlayacak Gönül Dağı, yayınlara devam edilen Kalk Gidelim, Payitah Abdülhamid, Benim Adım Melek, Tövbeler Olsun, Türkan Hanım’ın Konağı, Seksenler dizilerinin yanı sıra Tutunamayanlar da TRT1’in dizi listesinde bulunuyor. Ayrıca Barbaros isimli dizinin de hazırlıkları devam ediyor.

Şimdi bu listeye bir de bir günlük dizi eklenecek. Seksenler ve Türkan Hanım’ın Konağı gibi Acemi Anneler de hafta içi her gün yayınlanacak. Acemi Anneler isimli yeni diziden ilk görüntüler paylaşıldı. Hafta içi her gün öğlen saatlerinde izleyicilerle buluşacak olan yeni dizi dikkatleri çekti.

19 Ekim’den itibaren 15.45’te izleyicilerle buluşacak olan dizide gerçek dostluklar, yaşanmışlıklar ve birbirinin elini sıkıca tutan acemi anneler var.

Anneliğin sımsıcak yolculuğuna şahit olacağımız ‘Acemi Anneler’ 19 Ekim’den itibaren hafta içi her gün 15.45’te TRT 1’de!