Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in fırtına estiren tarihi dizi büyük ödül yolunda, rakipler çok güçlü

TRT1’in fırtına estiren tarihi dizi büyük ödül yolunda, rakipler çok güçlü

tarafından ker_def

TRT1 dizisi dünya pazarında, ödül için siz de destek olun! 5 sezon boyunca TRT 1 ekranında yayınlanan ve Engin Altan Düzyatan’ın başrolünde müthiş bir başarı kazanan Diriliş Ertuğrul dizisi, çok önemli bir organizasyonda ödül adıyı diziler arasına katıldı. Dünyanın birçok ülkesinde de yayınlanan ve ilgi görmeye devam eden Diriliş Ertuğrul’un ödül için desteğe ihtiyacı var.

1963 yılında kurulan ABD, televizyon yapımcıları birliği olan NATPE’nin düzenlediği ‘Global Demand TV Awards’ ödüllerine sektörde çok önem veriliyor. Bu organizasyonda tarihi diziler arasında bir Türk yapımı da var. TRT1’de 5 sezon boyunca fırtınalar estiren, sonra da dünyanın birçok ülkesine yayılan Diriliş Ertuğrul, önemli yabancı dizilerle rakip konumunda. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, dizinin ödül alabilmesi için izleyicilerin desteğine ihtiyaç olduğunu belirten bir yazı kaleme aldı.

TRT1'in fırtına estiren tarihi dizi büyük ödül yolunda, rakipler çok güçlü 8

Dünyadaki en popüler TV programlarını ödüllendirmeyi amaçlayan bu çalışmada tarihi diziler arasında Diriliş Ertuğrul’un ödül adaylarından birisi olması bile çok önemli bir gelişme.

Sina Koloğlu, köşesinden şöyle yazdı: “Kategoriler arasında ‘Tarihi Diziler’de ‘Diriliş Ertuğrul’ adaylardan… ‘Chernobyl’, ‘Outlander’, ‘The Crown’ ve ‘Viking’ ile çekişiyor. Dizi ve yapımlar izleyici beğenilerine göre belirleniyor. Jüri yok. Birinci gelen oylara göre belirlenecek. Rakiplere bakınca ‘Diriliş Ertuğrul’un aralarına girmesi çok önemli…”

İzleyiciler aşağıdaki adres üzerinden oylarını kullanabilir…

https://www.globaltvdemandawards.com/

TRT1'in fırtına estiren tarihi dizi büyük ödül yolunda, rakipler çok güçlü 9