Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1 ekranlarında yeni bir günlük dizi başlıyor: Kralın Kızı

TRT1 ekranlarında yeni bir günlük dizi başlıyor: Kralın Kızı

tarafından zk zk

Günlük diziler arasına bir dizi daha katılıyor. Bu kez TRT ekranlarında yayınlanacak dizi, bir Güney Kore yapımı.

TRT 1, 15 Ocak’ta yeni bir Kore dizisiyle izleyici karşısına çıkacak… Güney Kore yapımı olan ‘Kralın Kızı’, Kral Yung’un gerçek kızı olduğunu bilmeden, annesi Chaehwa, üvey babası Kuchon ve kız kardeşi Solhi’yle mutlu bir köy yaşamı süren Solnan’ın, tüm ailesini kaybetmesiyle seyri değişen yaşamını ve gerçek kimliğini öğrenene kadarki süreçte gelişen olayları konu alıyor.

Dizide Solnan’ın gözü hep yükseklerde olan kardeşi Solhi, Solnan da dâhil herkesi kandırarak onun yerine geçmiş ve prenses olmuştur. Bir kızı olduğunu Solhi’nin saraya gelmesiyle öğrenen Kral Yung ise, kendi oğlu Myong ile eski kralın oğlu Jinmu’nun yerlerini onlar henüz çocukken gizlice değiştirmiştir.

TRT1 ekranlarında yeni bir günlük dizi başlıyor: Kralın Kızı 8

Dizi gerçek kimliklerini bilmeyen prensler ile prensesin, gerçekleri öğrenene kadar başlarından geçen olayları, uğradıkları ihanetleri ve kesişen yaşamlarını anlatmaktadır.

Kralın Kızı birinci bölüm özeti:

General Yung, Kuzey Wei ordusuyla savaşırken, sevgilisi Chae Hwa ondan bir bebek beklediğini fark eder. Ama bunu herkesten gizlemek zorundadır çünkü ilişkilerinden kimsenin haberi yoktur. Babası Baek Ga da, kralın emriyle gönderildiği Kalim’den, saraya geri çağrılmayı beklerken, kızına iyi bir evlilik yaptırabilme hayalleri kurmaktadır.
TRT1 ekranlarında yeni bir günlük dizi başlıyor: Kralın Kızı 9

Kralın Kızı, 15 Ocak 2019’den itibaren hafta içi her gün saat 17.45’te TRT 1’de!