Ana sayfa Sosyal Medya TRT1 ne iyi yapmış da yayına almış! Gönül Dağı’nın perde arkası bile harika!

TRT1 ne iyi yapmış da yayına almış! Gönül Dağı’nın perde arkası bile harika!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi bir derya, görmediğiniz, bilmediğiniz daha ne detaylar var! Gönül Dağı dizisinin her Cumartesi akşamı heyecanla beklenen bölümlerinin nasıl çekildiğini merak ediyor musunuz? Eskişehir’in Sivrihisar ilçesindeki sette neler yaşanıyor? İşte tüm bu detaylar yayınlanan kamera arkası ile ortaya döküldü..

Berk Atan ve Gülsim Ali’nin başrolünde yer aldığı Gönül Dağı dizisi, her cumartesi akşamı 9’a vuran reytingleri ile tüm kategorilerde aynı başarıyı yakaladı ve tüm izleyici gruplarından çok iyi dönüşler aldı. Sım sıcak bir Anadolu hikayesi olan dizi, aynı zamanda saf ve temiz aşkları da temsil ediyor. Bu yönüyle de geçmişe duyulan özlemi gidermek isteyenler için Gönül Dağı dizisi birebir…

Sevdiklerine kavuşamayan aşıklara, savurduğu taşlarla kol kanat geren Gönül Dağı, artık her bölümü heyecanla beklenen bir dizi oldu. “TRT ne iyi yaptı da böyle bir projeyi ekrana taşıdı” diye mesaj yazan dizi hayranları, sosyal medyada Gönül Dağı hakkında çok olumlu yorumlar yapıyor. Bu hikayeyi izlerken yaşayacak, hissedecek, duygulanacak ve gönülden bağlanacaksınız…

Dizinin kamera arkasında çekimlerin nasıl yapıldığına yönelik de detaylar ortaya çıktı. Çekimler sırasında neler yaşandığını merak edenler için her sahnesi ayrı bir heyecan ve ilgi odağı olan kamera arkası görüntülerini de çok beğeneceksiniz.

Özellikle Ramazan karakterine hayat veren Cihat Süvarioğlu’nun sette arkadaşları eğlendirdiğine de şahit olacaksınız. Berk Atan ve Gülsim Ali’nin de set hallerinin yer aldığı görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.

Dizide dikkat çeken karakterlere hayat veren kadroda şu isimler yer alıyor: Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün.”

Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı’nın yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı yapıyor.