Ana sayfa Sosyal Medya TRT1 ve Fox TV dizilerinden sonra Bülent Alkış’tan bir yılda üçüncü dizi!

TRT1 ve Fox TV dizilerinden sonra Bülent Alkış’tan bir yılda üçüncü dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1974 yılında İzmir’de dünyaya gelen ünlü oyuncu Bülent Alkış, 1999 yılından bu yana setlerde farklı projelerde gördüğümüz bir isim…Birçok projede bulunarak önemli tecrübeler kazanan Bülent Alkış, hem dizilerde hem de sinema filmlerinde yer aldı.

Son yıllarda İsimsizler, 4N1K, Tek Yürek, Uyanış Büyük Selçuklu dizilerinde yer alan oyuncu, bu sezon ise Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde sadece 6 bölüm ekranda bulundu.

Fox TV’de yayınlanan dizide Alpay Berksoy karakterini canlandıran Bülent Alkış’ın rolü bitti ama yeni dizi de hemen peşinden geliyor. Yine Fox TV’de yayınlanacak olan Son Nefesime Kadar isimli dizinin kadrosuna Bülent Alkış’ın da katıldığı ortaya çıktı.

Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban ve Emre Kınay’ın başrollerinde yer alacağı polisiye dram dizisinde etkileyici bir kadro oluştu.

Bülent Alkış da bu kadronun tecrübeli isimlerinden birisi olarak öne çıkacaktır. Önümüzdeki hafta çekimleri başlayacak olan yeni dizinin Ocak ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Geçen sezon TRT1 ekranında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde ünlü oyuncunun Ömer Hayyam karakterindeki performansı da büyük beğeni toplamıştı. Bülent Alkış, 2021 yılı içinde üçüncü dizisi için önümüzdeki hafta sete çıkacak.