Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’de Kasaba Doktoru dizisinin başlama tarihi açıklandı, Cuma akşamları çok karıştı!

TRT1’de Kasaba Doktoru dizisinin başlama tarihi açıklandı, Cuma akşamları çok karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında heyecanla beklenen Kasaba Doktoru dizisinin yayın tarihinin 8 Nisan Cuma günü olduğu ortaya çıktı. TRT1’den yapılan duyuruda dizinin ilk bölümüyle 8 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacağı bildirildi. Bu açıklamanın ardından da işler fazlasıyla karıştı.

Aziz, Arka Sokaklar, Kaderimin Oyunu, Aşk Mantık İntikam dizilerinin yer aldığı Cuma rekabeti artık daha da sertleşecek. Fox TV dizisi Aşk Mantık İntikam’ın final kararı alında ve 22 Nisan’da son kez izleyicilerle buluşacak. Kasaba Doktoru dizisinin gelişi ile birlikte Cuma akşamları büyük bir reyting rekabetine şahitlik edeceksiniz.

Ayrıca TRT1’de yayınlanan ve 26 bölüm olarak planlanan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisi de düşük reytingler nedeniyle yerini kaybetmiş oldu… Burak Sevinç’in başrolünde yer aldığı dizinin kalan bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı da merak ediliyor. Başarılı bir prodüksiyon olmasına rağmen dizi izleyicilerin ilgisini çekmedi.

TRT1’in Kasaba Doktoru dizisini Cuma gününe getirmesi, diğer kanallar adına da yeni bir rekabetin başladığı bir dönemin yaşanacağını gösteriyor.

TRT1'de Kasaba Doktoru dizisinin başlama tarihi açıklandı, Cuma akşamları çok karıştı! 7

Merakla beklenen dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Barış Yalçın, Tarık Uğur Özenbaş, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor.

‘Kasaba Doktoru’nda babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vadeden Ömer (Deniz Can Aktaş) ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Kemal’in (Ozan Akbaba) şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesi ele alınacak.

Kemal Hoca, Ömer ve idealist doktor Leyla’yı (Hazal Subaşı) bir araya getiren bu kasaba hastanesinde, insanlara yardım etmek için elinden geleni yapan üç doktorun azimli mücadelesi gözler önüne serilecek.