Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’deki Teşkilat dizisinin reyting birinciliği artık garanti değil!

TRT1’deki Teşkilat dizisinin reyting birinciliği artık garanti değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Teşkilat çok başarılı bir dönem geçiriyor. Dizinin ilk sezonu ilgi çekti ve geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. İkinci sezon hikaye ve görüntü kalitesi gayet başarılı ve aksiyon sahneleri de çok iyi çekiliyor. Ancak yeni sezonda izleyici ilgisi geçen sezona göre biraz düşük seyrediyor.

Pazar akşamlarının bir numarasında yer alan Teşkilat isimli TRT1 dizisi ilk kez zirveden inme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Diziye pazar günleri için reyting rekabetinde şimdiye kadar rakip çıkmamıştı. Ancak artık çok güçlü bir rakip geldi ve birincilik garanti değil.

Kanal D ekranında yayınlanan Yargı dizisi çok iyi performans ortaya koymayı sürdürüyor. Özellikle de Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun karakterleri adeta yaşayan performansları izleyici ilgisinin artmasını sağladı.

Sema Ergenekon’un iki yıllık çabasının ürünü olan senaryo, izleyicileri derinden etkiledi. Yargı dizisinin hikayesinin güçlü olması ve sürükleyici bölümler ile her hafta büyük heyecan yaratması Teşkilat dizisinin birinciliğini tehdit ediyor.

Yargı dizisinin beşinci bölümü yine iyi reytingler ile öne çıktı. Tüm kategorilerde Teşkilat’ın ardından ikinci sırada yer alan Kanal D dizisi, birincilik yolunda önemli adımlar atıyor.

TRT1'deki Teşkilat dizisinin reyting birinciliği artık garanti değil! 3

AB ve ABC1 kategorilerinde TRT1’in bugüne kadar hiç birinciliği kaybetmeyen Teşkilat dizisine çok yaklaşan Yargı, artık zirveye aday olduğunu gösteriyor.

Yargı dizisinin hikayesinde bir sorun olmaz ise Teşkilat’ın en ufak bir düşüş yaşaması birinciliği kaybetmesine neden olacaktır.

Pazar akşamları diğer diziler tek tek elendi. Son olarak da Fox TV’nin Yalancılar ve Mumları dizisi varlık gösteremeyeceğini kanıtladı. Yani Yargı ile Teşkilat’ın karşısında başka bir rakip görünmüyor.