Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’den Gönül Dağı dizisi hayranlarını üzen yeni karar!

TRT1’den Gönül Dağı dizisi hayranlarını üzen yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkinci sezonun sonuna doğru ilerleyen, TRT 1 izleyicilerinin ilk bölümden itibaren gönüllerinde taht kuran Gönül Dağı dizisinin üçüncü sezonu da garanti… Sezonun en başarılı yapımlarından birisi olmayı başaran dizinin ekibi kısa bir mola verdi… Bayram haftası nedeniyle sete verilen arada çekimler olmadığı için de 7 Mayıs Cumartesi akşamı yeni bölümün yayınlanmayacağı ortaya çıktı.

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı dizinin 62. bölümü 30 Nisan Cumartesi akşamı yayınlandı ve geniş bir izleyici kitlesini de etkilemeyi başararak yine birincilikler elde etti. Ancak TRT1’den paylaşılan 63. bölüm fragmanındaki 14 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00’da yayınlanacağını belirten mesaj dikkat çekti.

Bu durumda bayram arası veren dizi ekibinin bir süre dinlenmesi amacıyla 7 Mayıs Cumartesi günü yeni bölümün ekrana gelmeyeceği ortaya çıktı. Alınan bu karar dizi hayranlarını üzecektir ama ekibin de bu yoğun tempoda biraz ara vermesi gelecek bölümlerde daha enerjik olmalarını sağlayacaktır.

Eğlenceli ve sürükleyici hikayesi, usta oyuncu kadrosunun muhteşem performanslarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Gönül Dağı dizisi geniş bir oyuncu kadrosuna sahip.

Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi gibi önemli isimler bu hikayenin başarısı için büyük çaba sergiliyor.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Gönül Dağı’nın 14 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak olan 63. bölüm fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

İşte Gönül DAğı dizisinin tüm oyuncu kadrosu: “Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Güliz Aybay, Burak Haktanır, Buse Orcan, Cemil Şahin, Ufkum Kalaoğlu, Öznur Yağcı, Mustafa Şen, Dilek Denizdelen, Sevilay Gültekin, Hande Nur Tekin ve Cem Kurtoğlu.”