Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’den iki dizi için final kararı alındı!

TRT1’den iki dizi için final kararı alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında geçen sezondan başlayan dizi fırtınası, bu sezon da devam ediyor ve büyük ilgi görüyor. Kanalın elinde çok iddialı yapımlar var. Farklı konulara değinen özel yapımlarla diziler konusunda güçlü bir konum elde eden TRT1’den iki üzücü haber geldi.

Dünya Hali dizisi ile Kıbrıs Zafere Doğru için final kararlarının alındığı ortaya çıktı. Dünya Hali dizisi için 20. bölümde final yapacağı belirtiliyor. Şimdiye kadar 18 bölümü yayınlanan dizinin başrollerinde Pelin Abay ile Caner Şahin yer alıyor. Absürt komedi türündeki dizi, düşük reytingleri nedeniyle yayından kaldırılacak.

TRT1'den iki dizi için final kararı alındı! 8

Bir başka final kararı ise Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizi için geldi… Geçen sezon başlayan ve büyük de ilgi gören dizi, ikinci sezonda izleyici kaybı yaşadı…Daha önce 60 dakikalık bölümler halinde planlanan ama ekrana geldikten sonra 120 dakikalık formata dönüş yapan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi için final kararı alındığı ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizi 31. bölümü ile birlikte izleyicilerine veda edecek. Cuma akşamları yayınlanmakta olan dizide Kıbrıs Türk halkının yaşadığı büyük zulüm ve kurtuluş mücadelesi izleyicilerle buluşturuldu.

TRT1'den iki dizi için final kararı alındı! 9

Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 17 bölümü yayınlandı.

18. bölümü ile birlikte 10 Aralık Cuma akşamı ekrana gelecek olan dizi için 31. bölümde final yapması kararlaştırıldı.

Bu duruma göre Kıbrıs Zafere Doğru dizisi 14 bölüm daha devam edecek. Bu da dizinin 3 aydan fazla süre ekranda kalacağı anlamı taşıyor.