Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’den yeni başlayacak diziyle ilgili yeni karar!

TRT1’den yeni başlayacak diziyle ilgili yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında 28 Temmuz Çarşamba akşamı yeni bir dizi başlıyor. Dünya Hali isimli absürt komedi dizisinin ilk bölümünü heyecanla bekleyen önemli bir izleyici kitlesi bulunuyor. Pelin Abay ile Caner Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümü öncesinde TRT1’in yeni kararı da merakla bekleyenleri sevindirdi.

Yeni sezona aslında Dünya Hali dizisi ile birlikte başlayacak olan TRT1, çarşamba akşamı saat 20.00’da başlayacak olan ilk bölümün ardından, ikinci bölümü de hemen peşinden yayınlama kararı verdi.

Dünya Hali dizisini heyecanla bekleyen dizi hayranları bu karara çok sevindiklerini belirten yorumlar yaptı. Farklı bir komedi anlayışını ekrana yansıtmaya hazırlanan dizide Tolga Tekin de başrolde bulunuyor.

Ozan Çelik, Selin Hasar, Ayfer Tokatlı, Şehsuvar Aktaş gibi dikkat çeken isimlerden oluşan Dünya Hali dizisinin hikayesi de ilginç olacak.

Konusunu hayatın en temel yerlerinden biri olan ilişkilerden alan Dünya Hali, şehirde yaşayan sıradan bir insanın günlük yaşantısını çok farklı bir mizah anlayışı ile ekran karşısına taşıyor. Absürt yaklaşım tarzıyla günlük yaşantının içerisindeki basit olayları ve çelişkileri eğlenceli bir üslupla işliyor.

TRT1'den yeni başlayacak diziyle ilgili yeni karar! 7

Hayatı boyunca doğru bildiğinden şaşmayan, tam da bu yüzden içinde yaşadığı “modern” hayatla zaman zaman çelişen bir delikanlının yani Sinan’ın (Caner Şahin), anket yaparken tesadüfen karşılaştığı bir kadına (Pelin Abay) aşık olduktan sonra hayatında yaşayacağı değişimlere tanık olacağız.

İyiliği ve dürüstlüğü hayatının her alanında ön planda tutan Sinan’ın şartlar ne olursa olsun değerlerine sadık kalmaya çalışırken yaşadığı ilginç ve komik durumlar, ustaca bir mizah anlayışı ile Dünya Hali dizisinde işleniyor.