Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in başlattığı nostalji dizi kuşağına ilgi büyük oldu!

TRT1’in başlattığı nostalji dizi kuşağına ilgi büyük oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi setlerinde çalışmalar durdu, yeni yapımlar, maliyetler, ekonomik durumlar derken TRT çok büyük yankı bulan bir işe imzasını attı. Cumartesi günleri sabah saatlerinden akşama kadar nostalji dizilerini ekranlara taşıyan TRT1, sosyal medyada büyük destek buldu.

TRT’nin nostalji olarak yayınladığı efsane diziler aslında yıllar önce ne kadar da güzel projeler yapıldığını, ailenin ve arkadaşlığın, birlik ve beraberliğin ne kadar da toplumu bütünleştirdiğini anlatıyor. Sosyal medyada da övgüyle bahsedilen bu karar sonrasında Cumartesi günlerinin bundan böyle nostalj dizilerinin yayınlanacağı gün olacağını hatırlatalım.

Sosyal medyada yorum bırakanlar TRT’ye yönelik büyük bir övgü dalgası başlattı. Bir izleyici diyor ki, “TRT 1’de şu an sevgi, sıcaklık, samimiyet ve bolca nostalji var.” Bir başkası ise “Ama ağlarım ki! Trt 1 muhteşem bir yayın akışı hazırlamış. Yedi Numara” yorumunu yaptı.

Eski dizilere özlem duyan ne çok kişi varmış dedirten sosyal medyadaki TRT övgülerini ve birçok destek mesajını twitter ortamında bulabilirsiniz. Ancak bir de istekler var…

İzleyiciler bazı dizilerin de yeniden yayınlanması noktasında sosyal medya üzerinden TRT’ye mesaj yolluyor. Bu dizilerden bazıları şunlar: “Leyla ile Mecnun, A Takımı, Kara Şimşek, Bizimkiler,Alf…”

TRT1’in Cumartesi günleri için nostalji dizi kuşağının programı şöyle:

• 07.45 – Uğurlugiller
• 09.30 – Kuruluş
• 10.55 – Perihan Abla
• 12.50 – Gülşen Abi
• 14.05 – Yedi Numara
• 16:00- Yedi Tepe İstanbul

TRT1'in başlattığı nostalji dizi kuşağına ilgi büyük oldu! 7