Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri TRT1’in çok iddialı dizisindeki değişiklik seti durdurdu!

TRT1’in çok iddialı dizisindeki değişiklik seti durdurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerin heyecanla bekledikleri dönem dizisi Alparslan Büyük Selçuklu için aylardır yoğun bir hazırlık dönemi yaşanıyor….

Dizinin ekibi ve oyuncu kadrosu yeni bir hikaye anlatmak üzere hem eğitimlerden geçti hem de bu hikayeye uygun bir ortam hazırlandı. Kostümlerinden, aksesuarlarına ve mekanlarına kadar Alparslan Büyük Selçuklu dizisi için büyük bir emek veriliyor…

TRT1 ekranında dizinin yakın zaman içinde yayınlanması beklenirken gelen haberler, gecikme yaşanacağına işaret ediyor. Akli Flim’in sahibi Emre Konuk’un titizlikle yaptığı hazırlıklar sonrası yönetmen Çağatay Tosun da çekimlere başlamıştı.

TRT1'in çok iddialı dizisindeki değişiklik seti durdurdu! 7

İlk bölümün çekimlerini tamamlayan Çağatay Tosun’un yapımdan ayrılma kararı sonrasında yeni yönetmen belirlendi. Geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu’yu başarıyla yöneten Sedat İnci, bu zorlu göreve geldi…

Ancak dizide yaşanan bu yönetmen değişikliği durumu hem setin durmasına neden oldu hem de yayın planlarını bozdu… TRT1 ekranında dizinin ne zaman ekrana geleceği henüz açıklanmadı.

2 gün ara vere dizi setinde ekip yeni yönetmen Sedat İnci ile yeniden çekimlere başlayarak yoluna devam edecek.

Dizi hayranları ise TRT1’in yayın günü ve saati konusunda resmi açıklamasını bekliyor. Geçen sezon olduğu gibi Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin pazartesi akşamları ekranda olması bekleniyor.