Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in nostalji kuşağı Deniz Çakır’ı mest etti!

TRT1’in nostalji kuşağı Deniz Çakır’ı mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hala bilmeyenler olabilir, koronavirüs salgını nedeniyle TRT1 yayınlarını farklılaştırdı.Cumartesi günleri sabah 7.45’ten başlayıp 18.00’e kadar süren bir nostalji dizi kuşağı yayınlanmaya başlandı. Sevilen dizileri bu kuşakta izleyebilirsiniz. Ünlü oyuncu Deniz Çakır da bu kuşağın hayranı oldu.

Uğurlugiller, Kuruluş, Perihan Abla, Gülşen Abi, Yedi Numara ve Yedi Tepe İstanbul dizilerinin eski bölümlerinin verildiği TRT1 Nostalji Kuşağı, Cumartesi günleri izleyicileri ekrana davet ediyor.Deniz Çakır, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla nostalji dizilerine olan özlemini gösterdi.

TRT1'in nostalji kuşağı Deniz Çakır'ı mest etti! 9

Instagram hesabından Perran Kutman ve Şevket Altuğ’un fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncu, eski dizileri keyifle izleyenler arasında yer aldığını da gösterdi.

Çakır “Canım Perihan Abla ve Canım Şakir” diyerek de kalp emojisi ile sevgisini gösterdi.

TRT1'in nostalji kuşağı Deniz Çakır'ı mest etti! 10

Perihan Abla dizisi her Cumartesi saat 10.55’te izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Dizide Ercan Yazgan, Tuluğ Çizgen ve Cihat Tamer’in de başrolde yer aldığını hatırlatalım. Perihan Abla,1986-1988 yılları arasında yayınlandı. Kandemir Konduk ve Fatih Yıldız dizinin senaristliğini yapmıştı. Yönetmen koltuğunda ise Yalçın Yelence oturdu.

İşte TRT1’in Cumartesi günleri nostalji dizi kuşağı:

TRT1'in nostalji kuşağı Deniz Çakır'ı mest etti! 11