Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in Seksenler dizisi yine hak etmediği bir sonuçla karşı karşıya!

TRT1’in Seksenler dizisi yine hak etmediği bir sonuçla karşı karşıya!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Seksenler dizisi yolculuğu sürüyor. Birçok dizi hayranı bu durumdan memnun. Ancak memnun olmayanlar da çoğunlukta… Seksenler geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi yeniden günlük dizi formatına dönüş yaptı.

Yaz aylarında haftalık dizi olarak prime-time olarak ifade edilen en çok izlenen saatte yayınlanan Seksenler’e ilgi bir hayli fazla oldu. Dizinin yaz döneminde TRT1’e iyi bir izleyici kazandırdığını söylemek doğru olacaktır.

İlker Ayrık, Reha Özcan ve Zeynep Demirel’in de katılımıyla kadro yenilendi ve Seksenler dizisi kış döneminde de yine TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya başladı.

Bu sefer öğleden sonra 16.30 olarak ekrana gelen Seksenler için reytingler hak ettiğinin çok altında geliyor. Hafta içi yayınlanan dizi kadın programlarının karşısına konuldu ve o saat için reytingler de çok düşük gelmeye başladı.

Hak ettiği reytingleri elde edemeyen, birçok izleyicinin yayın saati nedeniyle de takip edemediği dizinin Cuma günü yayınlanan bölümü tüm kişilerde 49. sırada yer aldı. AB’de 27. olan dizi, ABC1 kategorisinde ise günü 34. olarak tamamladı. Seksenler dizisi hayranları TRT1’e sitemlerini iletmeye devam ediyor.