Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri TRT1’in Teşkilat dizisinin setinde çifte doğum günü kutlaması!..

TRT1’in Teşkilat dizisinin setinde çifte doğum günü kutlaması!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-TRT1’de yayınlanan Teşkilat dizisine ikinci sezonda ‘Yıldırım’ karakteriyle katılan ünlü oyuncu Gürkan Uygun ile dizi başladığı günden itibaren Teşkilat’ta ‘Zehra’ karakterini canlandıran Deniz Baysal için Teşkilat dizisinin setinde doğum günü sürprizi vardı.

Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Deniz Baysal usta oyuncu Gürkan Uygun ile birlikte mum üfledi. İkisi de 5 Nisan doğumlu olan ünlü oyuncular doğum günlerini ekip arkadaşlarıyla birlikte kutladılar.

Deniz Baysal paylaşımına; ‘İyi ki doğmuşuz be Gürkan Abi’ notunu düştü. Deniz Baysal ekip arkadaşlarına teşekkür etmeyi de unutmadı.

TRT1'in Teşkilat dizisinin setinde çifte doğum günü kutlaması!.. 42

Kurtlar Vadisi dizisinde 9 yıl boyunca canlandırdığı ‘Memati Baş’ karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Gürkan Uygun, Teşkilat dizisine ikinci sezonunda dahil oldu.

Oyuncu dizide ‘Yıldırım’ adıyla bir kez daha kötü bir karakteri  canlandırıyor. Bugüne kadar çok ses getiren pek çok yapımda rol alan 1974 doğumlu Gürkan Uygun 48 yaşına bastı.

5 Nisan 1991 doğumlu oyuncu Deniz Baysal da aynı gün 31 yaşına girdi. Oyuncu, Teşkilat dizisinin ilk bölümünden bu yana ‘Zehra’ karakterini başarıyla canlandırıyor.

Yeni sezon çekimleri tüm hızıyla devam eden Teşkilat dizisi yeni bölümleriyle her pazar TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.