Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri TRT1’in yeni dizisi reytinglerde can çekişiyor!

TRT1’in yeni dizisi reytinglerde can çekişiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yaz döneminde başlayan Dünya Hali isimli dizinin durumu pek de içacıcı değil… Bu durumun ortaya çıkmasında dizinin gün ve saat değişiklikleri yapması da etkili oldu. Çarşamba günleri 20.00’da başlayan dizinin önce saati 22.30’a çekildi. Sonra ise geçen hafta Salı günü ekrana getirildi ve bu hafta yeniden Çarşamba akşamları yayınlanmaya devam edildi.

Pelin Abay ve Caner Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizide Akıncı dizisinden ayrılan Tolga Tekin de bulunuyor. Absürt komedi yapımı olarak öne çıkan Dünya Hali dizisinin reytingleri ise hiç de iyi gelmiyor.

Dün akşam 9. bölümü izleyicilerle saat 22.30’da buluşan dizideki saat güncellemesinin ne kadar olumsuz etkileri olduğunu reytinglerden anlayabilirsiniz.

TRT1'in yeni dizisi reytinglerde can çekişiyor! 7

İlk 100 sıralamasında Dünya Hali dizisi yok. Yani reytingler o kadar düştü ki, ilk 100’e bile giremedi… Dizinin AB’de 49. ve ABC1’de ise 46. sırada olması da bir şeyi değiştirmiyor.

Çok iddialı bir şekilde yayın hayatına başlayan Dünya Hali dizisi, ilk 9 bölümlük performansı ile reyting sınavını geçemedi. TRT1 eskiden olsa reytinglere bakmaz ve projeyi devam ettirir idi. Ancak yeni sezonda öyle iddialı diziler geliyor ki, Dünya Hali bu şekilde devam edebilir mi, henüz net değil.

Dizinin akıbeti ile ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Şimdilik dizinin devam ettiğini ve farklı bir bilgi olmadığını belirtelim.