Ana sayfa Dizi Haberleri TRT’nin merakla beklenen dizisi Teşkilat’a Söz’ün efsane komutanı geliyor!

TRT’nin merakla beklenen dizisi Teşkilat’a Söz’ün efsane komutanı geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’in yeni sezondaki iddialı dizisi Teşkilat ile ilgili uzun süredir medyada haberler gündeme gelmekte. Dizinin hazırlıkları sürerken, güçlü oyuncu kadrosu da oluşmaya başlayan proje merakla bekleniyor. İzleyicilerin zaman zaman sosyal medyada da diziyle ilgili olarak ne zaman başlayacağı şeklinde sorular sordukları, heyecanla gelişmeleri takip ettikleri anlaşılıyor yorumlardan.

Dizinin özellikle Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul’u, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra yeniden buluşturması da bir başka sürpriz olmuştu. Baysal ve Ertuğrul’un hayranları, ikiliyi yeniden bir arada görecekleri için hayli heyecanlı.

Deniz Baysal, bir başka tesadüfü daha yaşayacak Teşkilat dizisi ile. Zira Savcı Derya karakterini oynadığı Söz dizisinden bir başka ismin daha Teşkilat dizisinin kadrosuna katıldığı öğrenildi!

TRT'nin merakla beklenen dizisi Teşkilat'a Söz'ün efsane komutanı geliyor! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş, Oyuncu Nihat Altınkaya’nın da Teşkilat’ın kadrosuna dahil olduğu bilgisini verdi. Altınkaya, Söz dizisinin efsane komutanlarından Yarbay Erdem’e hayat veriyordu.

TRT'nin merakla beklenen dizisi Teşkilat'a Söz'ün efsane komutanı geliyor! 9

Bu arada dizinin yayın tarihi henüz belli olmasa da çekimlerinin başladığı bilgisi de verilmekte. Ankara’da yapılan çekimlerde 3. bölümün de bittiği öğrenildi.

Bu da demek oluyor ki uzun zaman beklemeden, Teşkilat dizisi, yakında TRT ekranlarına gelecek! TİMS&B’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın yapıyor. Dizide ayrıca Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman ve Mesut Akusta da yer alıyor.