Ana sayfa Dizi Haberleri TRT’nin Nizam-ı Alem dizisinin müziklerine dünyaca ünlü grup ve usta isim imza atıyor!

TRT’nin Nizam-ı Alem dizisinin müziklerine dünyaca ünlü grup ve usta isim imza atıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden birisi olan Nizam-ı Alem’in oyuncu kadrosu dikkat çekerken bu kez de müzikleriyle ilgili gelen haber heyecanı arttırdı.

Akli Film tarafından TRT için hazırlanan dizinin müziklerini usta isim Gökhan Kırdar ile dünyaca ünlü kazak müzik grubu Hassak yapacak. Haberi Gazeteci Birsen Altuntaş sosyal medya hesabından paylaştı.

Dizilerin senaryoları, oyuncuları kadar müzikleri de izleyici üzerinde büyük etkiler bırakmakta. Müziğin bu denli önemli olduğu dizi dünyasında her yapımcı da iz bırakacak dizi müziklerinin peşinde. Nizam-ı Alem’in müzikleri, Hassak grubu ve Gökhan Kırdar’ın elinden çıkacak. Bakalım istenen etkiyi yaratabilecek mi?

TRT'nin Nizam-ı Alem dizisinin müziklerine dünyaca ünlü grup ve usta isim imza atıyor! 7

İddialı dizinin oyuncu kadrosu da iddialı. İşte o isimler: Gürkan Uygun, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Leyla Lydia Tuğutlu ve Sevda Erginci.

Dizinin konusu…

Selçuklu İmparatorluğu dönemini, taht savaşlarını ve Haşhaşiler ile olan mücadelenin anlatılacağı diziye İlker Kızmaz da katıldı. Kızmaz, son olarak geçtiğimiz sezon Payitaht Abdülhamid ve Ya İstiklal Ya Ölüm dizilerinde rol almıştı.