Ana sayfa Dizi Haberleri TRT’nin yeni dizisinde sürpriz buluşma! 2 yıl sonra Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal aynı dizide

TRT’nin yeni dizisinde sürpriz buluşma! 2 yıl sonra Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal aynı dizide

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de 2 sezon yayınlanan ve hala hatıralarda olan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde birlikte rol alan Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul, 2018’de ekrana veda eden dizinin ardından yeni bir dizide bir araya geliyorlar. İki oyuncunun sürpriz buluşmasına vesile olan dizi ise TRT1’de yayınlanacak olan iddialı bir yapım.

Bir süredir hazırlıkları süren Teşkilat isimli diziyle ilgili olarak Çağlar Ertuğrul’un adı anılmış ve teklif gittiği öğrenilmişti. Çağlar Ertuğrul, son olarak Afili Aşk dizisinde oynamıştı. Hayranları dönüşünü heyecanla bekliyordu.

Ertuğrul’un Teşkilat dizisinden gelen teklifi kabul ettiği öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgilere göre, TİMS&B’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin çekimlerine de önümüzdeki hafta başlanması planlanıyor.

TRT'nin yeni dizisinde sürpriz buluşma! 2 yıl sonra Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal aynı dizide 8

Deniz Baysal ise Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin ardından Söz dizisinde oynamıştı. Geçtiğimiz sezon ekrana gelen ancak Pandemi süreci nedeniyle devam etmeyen Hizmetçiler dizisinde de oynamıştı.

İki oyuncuyu Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde izleyen hayranlarının bu sürpriz buluşmayı büyük bir sevinçle karşılayacağı şimdiden tahmin ediliyor. Dizide Hazan ve Yağız karakterleriyle hala akıllarda kalan bir ikili olmuşlardı.

Teşkilat dizisinin hikayesi Ankara’da başlayacak olan dizide ayrıca Ezgi Eyüboğlu ve Tuncer Salman da rol alacak. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yöneteceği diziye bir de usta isim dahil oldu.

Geçtiğimiz hafta ekrana veda eden Babil dizisinde Süleyman karakterini oynayan başarılı oyuncu Mesut Akusta da Teşkilat dizisinde rol alacak.

TRT'nin yeni dizisinde sürpriz buluşma! 2 yıl sonra Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal aynı dizide 9

hazan yağız