Ana sayfa Dizi Haberleri TRT’nin yeni dönem dizisi Balkan Ninnisi’nin kadın başrol oyuncusu belli oldu!

TRT’nin yeni dönem dizisi Balkan Ninnisi’nin kadın başrol oyuncusu belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 iddialı bir dönem dizisine imza atmaya hazırlanıyor. Balkan Ninnisi isimli yeni dizi Makedonya’da çekilecek. Yeni dizinin merakla beklenen başrol kadın oyuncusu belli oldu.

Adı şimdilik Balkan Ninnisi olarak açıklanan yeni dizi için hazırlıklar sürüyor. Dizinin oyuncu kadrosu için çalışmalar devam ederken başroldeki kadın karakteri canlandıracak isim belli oldu. Buna göre yeni dizinin başrol kadın oyuncusu Merih Öztürk olacak.

Henüz 22 yaşındaki oyuncu küçük yaşlardayken oyunculuk dünyasına adım attı. Bazı dizi ve reklamlarda rol aldı. 2018 yılında Best Model Of Turkey 2018 üçüncüsü olduktan sonra Börü 2039 dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Merih Öztürk hala oyunculuk dersleri almaya devam ediyor.

TRT’nin yeni dönem dizisi Balkan Ninnisi’nin kadın başrol oyuncusu belli oldu! 7

Balkan Ninnisi isimli dizi genç oyuncu Merih Öztürk için büyük bir fırsat. Çünkü Erdal Özyağcılar gibi deneyimli bir oyuncuyla birlikte oynama şansı yakalayacak. Bu rol için daha önce Brezilya asıllı Türk oyuncu Jessica May’in adı geçiyordu. Ancak görünüşe göre May ile anlaşma sağlanamadı.

Kadrosunda; Özlem Türkad, Emre Bey, Gözde Çığacı, Süleyman Kara, Hakan Boyav, Kaan Turgut, Deniz Gürkan, Sarp Bozkurt gibi isimlerin de bulunduğu yeni dizinin Eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Çekimleri Makedonya’da yapılacak dizinin ekibi bir süredir bu ülkede mekan seçimleri yapıyordu. Üsküp’te konaklayacak olan dizinin ekibi Osmanlı İmparatorluğu’nun son dönemlerinde kaybedilen Balkan topraklarındaki geçmişin hatıralarını yeniden diriltmeye çaba harcayacak.