Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tuba Büyüküstün, 23 Nisan’ı, kızlarının çok sevdiği o fotoğrafla kutladı…

Tuba Büyüküstün, 23 Nisan’ı, kızlarının çok sevdiği o fotoğrafla kutladı…

tarafından ker_def

Ekrana son olarak Cesur ve Güzel dizisiyle gelen ve şu sıralar Netflix’in Ottoman Rising isimli belgeselinde yer alması beklenen Tuba Büyüküstün de pek çok ünlü isim gibi 23 Nisan’ı sosyal medyadan kutladı.

Televizyongazetesi/Detay – Onur Saylak ile evliliğinden Toprak ve Maya isimli ikiz kızları olan Tuba Büyüküstün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken, çok özel bir fotoğraf seçmeyi de ihmal etmedi.

23 Nisan ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşan Tuba Büyüküstün, neden bu fotoğrafı seçtiğini de anlattı.

Ünlü oyuncunun bu paylaşımı binlerce beğeni aldı.

Büyüküstün, aşağıdaki fotoğrafa şu notu yazdı:

“Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ımız kutlu olsun… Ulusal egemenlik algısı, bireysel egemenlik ile başlar. Çocuklarımıza kendi duygu, istek, ihtiyaç ve davranışlarının egemenliğini yani denetimini teslim etmemiz gerekir. Öğretmene, ebeveyne, sisteme bağımlı çocuk yetiştirerek ulusal bağımsızlık sadece bir hayal olur.. Üretken, düşünen, sorgulayan, soru sorduğunda cevabını almak için ısrar eden, muhakeme edebilen bir toplum için… #23nisankutluolsun?? Maya ve Toprak ile çok beğendiğimiz ve kitaplarının sayfalarını her seferinde keyifle incelediğimiz #ayseinanalican ın illüstrasyonuyla..❣️”

Tuba Büyüküstün, 23 Nisan'ı, kızlarının çok sevdiği o fotoğrafla kutladı... 7