Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün dizilerde neden yok, koronavirüs olayı buna ayna tuttu!

Tuba Büyüküstün dizilerde neden yok, koronavirüs olayı buna ayna tuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tuba Büyüküstün youtube üzerinden canlı sohbetlere devam ediyor… Oyuncu, uluslararası bir isim olduğunu youtube canlı yayınları ile kanıtlıyor! Herkesin evinde bu süreci geçirmesi için birçok çağrı yapan Tuba Büyüküstün hem ülkemizden hem de yurt dışında izleyicilerini rahatlatan ve onlara bilgiler veren canlı yayınlarıyla sohbetlerde bulunuyor.

Zaman zaman İngilizce de konuşarak yabancı takipçilerini de önemsediğini gösteren ünlü oyuncu, kendisine gelen mesajları ve yorumları okuyarak, sorulan sorulara yanıt veriyor.

Büyüküstün’ün ev haliyle yayınlara çıkıyor ve rahatlığı ile de dikkat çekiyor. İspanya, İtalya, Polonya, Arjantin, Brezilya, Arap ülkeleri,ABD, Hindistan, Pakistan, Uruguay, Rusya gibi birçok ülkeden mesajlar alan oyuncuya dünyanın dört bir yanından hayranları mesajlar yazdı.

Yeni bir dizi olup olmadığı sorulunca Büyüküstün, “Ben de istiyorum aslında. Ama işte şu anda bire bir olarak niye setlerde kendimi adamadığım bir hikaye olmadığı sürece, olmamayı tercih ettiğimin bir örneğini daha yaşıyoruz. Bulunduğumuz durumda bile setler durdurulmadı. Hala gereken yapımcılar tarafından ya da kanallar tarafından yapılmıyor. İşte ben bu tarz şeyler yüzünden setlerde bulunmayı 10 defa arka arkaya düşünmem gerekiyor” açıklamasında bulundu.

Tuba Büyüküstün’ün 1 saate yakın süren sohbet programını videodan izleyebilirsiniz.