Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün hakkındaki iddia, Bade İşçil’i bile şaşkına çevirdi!

Tuba Büyüküstün hakkındaki iddia, Bade İşçil’i bile şaşkına çevirdi!

tarafından ker_def
Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Pelin karakteri ile harikalar yaratan Bade İşçil, setlere bir döndü pir döndü…

Dizinin müthiş bir ilgi görmesinde başrollerden birisine sahip olan İşçil, tatilde de moral depoladı…

Dizinin ikinci sezonu için yakında hazırlıklara başlayacak olan İşçil, şu sıralarda ise Tuba Büyüküstün’ün kendisini kıskandığı iddiası ile gündemde.

Geçtiğimiz günlerde, Tuba Büyüküstün ile işletmeci sevgilisi Umut Evirgen’in tartıştığı, tartışmaya Bade İşçil’in sebep olduğu yönünde haberler çıkmıştı.

Büyüküstün’ün, Sıla konserinde karşılaştıkları İşçil ile uzun süre sohbet eden Evirgen’e kızdığı, bu yüzden de çiftin arasının açıldığı konuşuluyordu. Söz konusu iddiaya yanıt Bade İşçil’den geldi.

Önceki gün Nişantaşı’nda objektife takılan ünlü oyuncu, “Tuba Büyüküstün, Bade İşçil’i kıskandı” haberleriyle ilgili şunları söyledi:

Bana da yakışmaz

Tuba Büyüküstün hakkındaki iddia, Bade İşçil'i bile şaşkına çevirdi! 7

“İnanın ki çıkan haberler hakkında hiçbir bilgim yok. Gazete falan okumuyorum. Ayrıca Tuba mı beni kıskanacak? Olur mu öyle şey. Harika hatun kendisi. Ben Umut’u, mekanına gittiğim için tanıyorum. Hatta Tuba ile beni de o tanıştırdı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Gayet güzel sohbet ettik. Kimsenin kavga ettiği falan yok. Tuba çok güzel bir anne, çok güzel bir kadın. Ayrıca bana da yakışmaz. Kimseyi kavga ettirecek bir kadın değilim. Allah korusun, ben de bir çocuk annesiyim.”