Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün hem isyan etti hem de ayrılık açıklaması yaptı!

Tuba Büyüküstün hem isyan etti hem de ayrılık açıklaması yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile 3 yıldır aşk yaşadığı Umut Evirgen’in ilişkilerinin bundan birkaç ay önce bittiğini ünlü oyuncu resmen açıkladı. Tuba Büyüküstün, magazin haberlerinde sürekli konu edilmesine de isyan etti ve insan olarak mahremiyetine saygı duyulmamasına itiraz etti.

Önümüzdeki günlerde Menajerimi Ara isimli dizide kendisini canlandıracak olan oyuncu, bir kaç haftadır dizisi ile gündeme geliyordu. Ancak genel olarak magazin basınında yer alan, aldatma-aldatılma tarzı haberlerle de karşılaşan Tuba Büyüküstün, yaptığı açıklama ile bu duruma adeta isyan etti…

Tuba Büyüküstün hem isyan etti hem de ayrılık açıklaması yaptı! 8

Umut Evirgen ile Tuba Büyüküstün ayrılığının da ortaya çıktığı açıklamada ünlü oyuncu, sert sözler sarf etti. İşte o açıklama:

“Merhabalar, bugün magazin basınında yine asılsız haberler torbasına bir haber daha eklenmiş, torba bayağı bir ağırlaştı. Bir birey özel hayatıyla ilgili açıklama yapmayı sevmiyor diye futürsuzca at koşturma anlayışını algılamakta maalesef zorlanıyorum. Aa ayrıldılar! Aldattı! Aldatıldı! Yok onunla değil, bununla aldatmış! Aa aldatma da yokmuş! Dayanamadılar, barıştılar! Ve daha neler… Haber yok, kimi yazsak okunur diye belli kişiler üzerinden haber devamlılığı yaratılmaya çalışılıyor sanırım. Bırakın sanatçı olmayı, insan olarak mahremiyetimize saygıyı hak etmiyor muyuz?

“Halka ‘mal olmak’ deyimi düzeltme(inceltme) işareti kaldırılınca yanlış anlaşılmaya sebep oldu galiba. Yeni algıda, halka ‘mal olmuş’ bir sanatçı olarak -özel hayatımla ilgili-görevim olan açıklamayı yapayım.

Umut ile birkaç ay önce ayrıldık. Benim hayatımdaki varlığı ve değeri buyuk. Mahremiyetimize saygı gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Saygı duymayı bilmek zenginliktir. Anlamlar kaybolmasın diye inceltme işaretlerine ihtiyacımız var. Herkese sevgiler…”

Tuba Büyüküstün hem isyan etti hem de ayrılık açıklaması yaptı! 9