Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek enerjisi Sefirin Kızı’na ikinci baharı yaşatacak!

Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek enerjisi Sefirin Kızı’na ikinci baharı yaşatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisi, hem senaryo olarak hem de karakterler noktasında izleyicilerin güçlü bir hamle yapmasını beklediği bir dönemdeydi…

Önceki hafta reytingleri çok düşen dizi, bu haftayı daha iyi noktada tamamladı ama şoke eden gelişmeler yaşandı. İlk büyük şok Neslihan Atagül’ün geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle fazlasıyla zayıflaması, güçsüzleşmesi ve doktorların da dinlenmesini tavsiye etmesi ile başladı. İlk olarak 10 gün rapor alan oyuncu, sonrasında ise rapor süresini 26 güne kadar çıkarttı ve ardından da yapım şirketi ile ortaklaşa ayrılık kararı verildi.

Ozan Aksungur ve Eylem Canpolat’ın senaryosunu devralmasından hemen sonra yaşanan bu gelişmeler Sefirin Kızı dizisi için olabilecek en kötü durumdu. Zira hikayenin merkezinde yer alan Neslihan Atagül’ün canlandırdığı Nare karakteri olmayınca tüm kurgu da anlamsızlaşıyordu… Birçok kişi Sefirin Kızı dizisinin bu olaydan sonra biteceğine yönelik tahminler yaptı.

Ancak ikinci şok bilgi dün geldi. Tuba Büyüküstün, eski rol arkadaşı Engin Akyürek ve dostu Eylem Canpolat’ın yer aldığı Sefirin Kızı dizisinde oynamayı kabul etti. Aslında Büyüküstün için sonradan bir diziye başlamak bir risk. Ancak anlaşılan araya hatır gönül işleri girdi ve Sefirin Kızı dizisinin devamı için çok güçlü bir adım atıldı.

Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek enerjisi Sefirin Kızı'na ikinci baharı yaşatacak! 3

Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün’ün Kara Para Aşk dizisi dönemini hatırlayanlar, ne kadar iyi bir dizi ikilisi olduklarını da bilecektir. Yurt dışında da bu dizi birçok ülkeye satıldı ve iki ünlü oyuncunun popülerliğinin artmasında da çok önemli bir rol oynadı.

Kara Para Aşk dizisinden 6 yıl sonra iki eski arkadaş yeniden bir araya geldi. Bu buluşma Sefirin Kızı dizisinin yeni döneminin ikinci baharı yaşaması anlamı taşıyacaktır. Hikaye de etkileyici olur ise, Tuba Büyüküstün’ün gelişi Neslihan Atagül’ün gidişini dengeler ve Star TV dizisi kaldı yerden yoluna devam edebilir.