Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı paylaşımlarıyla hayranlarını mest ediyor

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı paylaşımlarıyla hayranlarını mest ediyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde büyük değişim yaşanırken, izleyici de yeni duruma ayak uydurmaya çalışıyor. Başrol oyuncularından Neslihan Atagül’ün geçirgen bağırsak sendromu yaşamasının ardından diziyi bırakması ile yerine Tuba Büyüküstün gelmişti. Ancak Nare olarak değil, Mavi karakteriyle diziye dahil oldu ve Engin Akyürek ile ikinci kez kamera karşısına geçti.

Daha önce Kara Para Aşk isimli dizide birlikte oynayan Akyürek ve Büyüküskün, zaten izleyici tarafından birbirlerine çok yakıştırılan iki isim. Pek çok hayranları onları bir arada görmeyi çok istiyordu. Fakat kimse bu şekilde olmasını tahmin etmemişti.

Neslihan Atagül’ün ani ayrılığından sonra Tuba Büyüküstün, kariyer meselesini bir kenara bırakıp devam eden diziye katılmayı kabul etti. İzleyici hala ismiyle tezat olsa da Sefirin Kızı dizisinde Mavi’ye alışmaya çalışıyor ama Tuba Büyüküstün çok alıştı ve çok sevdi!

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı paylaşımlarıyla hayranlarını mest ediyor 11

Oyuncu, dizide Melek yaşlarında kızını kaybetmiş acılı bir anneyi oynuyor. Hikaye o kadar iyi kurgulandı ki annesinin terkettiği Melek, kızını kaybeden Mavi ile acılarını dindirecek. Bu şekilde birlikte yaralar sarılırken, Sancar da Nare’den sonra bir başka aşkın içine düşecek.

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı paylaşımlarıyla hayranlarını mest ediyor 12

Son bölümde Mavi ve Sancar’ın yakınlaşmasıyla birlikte aşkın ilk kıpırtıları da başladı. İzleyici, tam olarak Nare’yi unutamasa da ister istemez Mavi’ye alışmak durumunda.

Şimdiden MavSan etiketiyle pek çok paylaşım yapmaya başladılar. Bu arada Tuba Büyüküstün’ün de rolünü çok sevdiği, Mavi olmayı çok benimsediği, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla görülüyor.

Oyuncu, sürekli diziden paylaşımlar yapıyor. İşte onlardan bazıları…

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı paylaşımlarıyla hayranlarını mest ediyor 13

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı paylaşımlarıyla hayranlarını mest ediyor 14

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı paylaşımlarıyla hayranlarını mest ediyor 15