Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım’ı bir araya getiren Asi’yi özleyenlere müthiş haber!

Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım’ı bir araya getiren Asi’yi özleyenlere müthiş haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yayınlandığı dönem ekranlarda fırtınalar estiren Asi dizisi bugünün yıldız oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım’ı başrollerde bir araya getirmişti. Dizi yayınlanmasının üzerinden 15 yıl sonra yeniden ekranlara geliyor.

Tims Productions tarafından çekilen Asi dizisi ilk olarak 26 Ekim 2007 yılında ekrana gelmişti. İki sezon ve 71 bölüm olarak yayınlanan dizi Haziran 2019’da ekranlara veda etmişti. Yayınlandığı dönem çok büyük ilgi gören, yurt dışında da gösterilen Asi dizisi yeniden izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım’ın yer aldığı Asi dizisi yayınlandığı dönem çok büyük ilgi görmüş ve o zamanlar henüz yolun başında olan iki yıldız oyuncunun kariyerinde önemli bir adım olmuştu. Asi dizisi, ilk yayının üzerinden geçen 15 yıl sonra hafta içi her gün saat 11:00’de yeniden izleyicinin karşısına çıkacak.

Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım’ı bir araya getiren Asi’yi özleyenlere müthiş haber! 7

Senaryosu Şebnem Çıtak ve Gül Dirican tarafından kaleme alınan Asi dizisinin yönetmenliğini Cevdet Mercan üstlenmişti. Dizide Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım’ın yanı sıra Selma Ergeç, Çetin Tekindor, Nur Sürer, Tülay Günal rol almıştı.

Hatay’da geçen dizi ve iki ailenin dört kuşağa varan hikayesini anlatan dizinin konusu şöyleydi:

Kozcuoğlu ailesi nesillerdir Hatay’daki topraklarında yaşamaktadır. Çiftliğin sahibi İhsan Kozcuoğlu (Çetin Tekindor) ve kızı Asi (Tuba Büyüküstün), hayatlarını çiftliklerini ayakta tutmaya adamışlardır. Hayatları Demir Doğan’ın başarılı bir iş adamı olarak şehre gelmesiyle değişir. Demir’in annesi, Emine (Elif Sümbül Sert) ve teyzesi Süheyla (Tülay Günal) yıllar önce Kozcuoğlu çiftliğinde çalışmışlar ve Emine, Asi (Orontes) nehrine atlayarak intihar etmiştir. Demir’in Asi’ye olan ilgisi ve ilişkileri, teyzesinin ve kızkardeşi Melek (Elif Sönmez)’in de hikâyeye dahil olması ile her bölümde yeni zorluklarla sınanacaktır.