Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün yıllar geçti, o diziyi unutumadı!

Tuba Büyüküstün yıllar geçti, o diziyi unutumadı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Tuba Büyüküstün, ilk olarak dizilere 2003 yılında rol aldığı Sultan Makamı dizisiyle başlamıştı. Oyuncu, Gülizar dizisinin ardından Çemberimde Gül Oya dizisiyle dikkatleri çekti. Çağan Irmak’ın Babam ve Oğlum isimli unutulmaz filminden sonra ise yine ekranlara adını yazdırdığı Ihlamurlar Altında ile ekrana geldi oyuncu.

Tuba Büyüküstün’ün kariyerinde önemli bir yere sahip olan bu dizinin ardından ise Asi dizisi de yine çok konuşuldu. Gönülçelen dizisi de yine bir başka konuşulan dizi oldu. Daha sonra rol aldığı 20 Dakika isimli bir dizi vardı ki çok uzun ömürlü olmasa da 2013 yılının Ocak ayında başlayan ve aynı yılın Haziran ayında 25. bölümüyle final yapan dizi, Tuba Büyüküstün’ün gönlünde ayrı bir yer tutuyor.

Daha sonra dünyanın pek çok ülkesine de satılan Kara Para Aşk ve Cesur ve Güzel dizilerinde ve farklı film projelerinde de yer aldı oyuncu ancak 20 Dakika dizisi anlaşılan onun için farklı. İlker Aksum, Fırat Çelik, Müjde Uzman, İpek Bilgin ile birlikte kamera karşısına geçen Tuba Büyüküstün, Melek Halaskar isimli bir kadını canlandırıyordu.

20 Dakika, dram ağırlıklı bir diziydi. Star TV’de yayınlanıyordu ve mutlu bir evlilik yaşayan Ali ve Melek Halaskar çiftinin bir gece Melek’in bir cinayetle suçlanarak hapse girmesiyle altüst olması ve kocası tarafından hapishaneden kaçırılmasını konu almaktaydı.

Büyüküstün 2013 yılında yayınlanan ve aradan 7 yıl geçen dizideki karakteri Melek’i ve diziyi yaptığı son instagram paylaşımıyla aşağıdaki fotoğrafla selamladı. Anlaşılan o ki oyuncu, bu diziyi ve o karakteri unutamamış…

#20dakika #20minutes #20minutos #melekhalaskar ????

Tuba Büyüküstün yıllar geçti, o diziyi unutumadı! 7