Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’den Neslihan Atagül’e ünlü isimlerin kar sevinci!..

Tuba Büyüküstün’den Neslihan Atagül’e ünlü isimlerin kar sevinci!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İstanbul’da etkili olan kar yağışını büyük bir sevinçle karşılayan ünlü isimler, çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından yayınladı.

Oyuncu Tuba Büyüküstün İstanbul’da etkili olan kar yağışını evinin balkonunda karşıladı. Büyüküstün, kahvesiyle verdiği bu pozu, ‘Günaydın’ notuyla paylaştı.

Tuba Büyüküstün'den Neslihan Atagül'e ünlü isimlerin kar sevinci!.. 12

Oyuncu Aslı Bekiroğlu’da kar yağınca kendisini dışarıya atan ünlü isimler arasında yer aldı. Köpeğiyle yürüyüşe çıkan Bekiroğlu, o anları instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Tuba Büyüküstün'den Neslihan Atagül'e ünlü isimlerin kar sevinci!.. 13

Oyuncu Doğa Rutkay Kamal’da eşi Kerimcan Kamal ve ikiz çocukları ile karda yürüyüş yaptı. Biri erkek diğeri kız ikiz çocukları olan ünlü oyuncu paylaşımında, çocukları kar ile oynamak istediği için çıktıklarını ancak kızı üşüyünce eve döndüklerini belirtti.

Tuba Büyüküstün'den Neslihan Atagül'e ünlü isimlerin kar sevinci!.. 14

Oyuncu Neslihan Atagül de instagram hesabından kar da pozunu paylaştı. Geçtiğimiz aylarda etkili olan yoğun kar yağışında evinin bahçesinde kısa şortla poz veren ünlü oyuncunun bu defa sıkı sıkı giyindiği dikkatlerden kaçmadı.

Tuba Büyüküstün'den Neslihan Atagül'e ünlü isimlerin kar sevinci!.. 15

Yakışıklı oyuncu Alp Navruz karda verdiği pozuna ‘Kış gitmiyor’ notunu düştü. Oyuncunun fotoğrafı kısa sürede yüz binlerce beğeni aldı.

Tuba Büyüküstün'den Neslihan Atagül'e ünlü isimlerin kar sevinci!.. 16

Biran Damla Yılmaz instagram hesabında takipçileriyle evinin bahçesinin karlı görüntüsünü paylaşarak ‘Günaydın’ yazdı.

Tuba Büyüküstün'den Neslihan Atagül'e ünlü isimlerin kar sevinci!.. 17