Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’e doğum günü jestleri üst üste geldi!

Tuba Büyüküstün’e doğum günü jestleri üst üste geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, Ocak ayında Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları nedeniyle ayrıldığı Sefirin Kızı dizisine katıldı. Oyuncunun yeniden Engin Akyürek ile bir araya gelmesi hayranlarını çok mutlu etti. 52. bölümü ile birlikte final yapan Sefirin Kızı’nda Mavi karakteri ile sevilen oyuncu, şimdi yeni yolculuklara başladı.

Tuba Büyüküstün, her yıl 5 Temmuz tarihinde hayranlarının ve dostlarının doğum gününü kutlamasına alışık. Ancak her yıl sevenleri farklı organizasyonlar yaparak ünlü oyuncuyu şaşırtmaya devam ediyor… Another Self isimli Netflix dizisinin başrolünde yer alan Tuba Büyüküstün için arkadaşları bir doğum günü organizasyonu düzenledi.

Set ekibi Büyüküstün için yaptırdığı pastayla sürpriz yaptı. Ünlü oyuncu da hem tebrikleri kabul etti hem de bir hayli mutlu oldu. Oyuncu bu anları da instagram hesabından yayınladı. Bu görüntüler de sosyal medyada binlerce Tuba Büyüküstün hayranı tarafından paylaşılıyor.

“İyikidoğdunTubaBüyüküstün” etiketi açıldı ve binlerce kişi paylaşım yaparak oyuncunun yeni yaşını kutladı. 5 Temmuz 1982 doğumlu olan oyuncu 39. yaşına girmiş oldu… Büyüküstün’ün sevenleri sosyal medya paylaşımlarında farklı konuları öne çıkartıyor ve jestler yaparak ünlü oyuncuya sevgilerini gösteriyor.

Tuba Büyüküstün’ün binlerce hayranı dünyanın dört bir yanında doğum günü kutlama organizasyonları gerçekleştiriyor ve geniş bir etkileşim atağı da ortaya çıkmış durumda.