Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün’ün başrolünde olduğu Another Self’in ikinci sezonu geliyor!

Tuba Büyüküstün’ün başrolünde olduğu Another Self’in ikinci sezonu geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / detay – Tuba Büyüküstün artık dünya çapında bir oyuncu. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca hayran edinen güzel oyuncu en son projesi olan Netflix dizisi Another Self’in çekimlerini bitirdi. Çekimler biter bitmez dizinin ikinci sezonunun haberi verildi.

Engin Akyürek’le başrolünü paylaştığı Sefirin Kızı dizisinin final yapmasının ardından bir süre dinlenen oyuncu ardından yeni projesi olan Another Self’in çekilmerine başladı. Netflix’te yayınlanacak dizinin çekimleri Ayvalık’ta gerçekleştirildi.

Dizide Tuba Büyüküstün’ün yanı sıra; Seda Bakan, Murat Boz, Serkan Altunorak, Fırat Tanış ve Rıza Kocaoğlu gibi etkili isimlerin başrolünde yer aldığı diziden bir müjde geldi. Dizinin, daha birincisi yayınlanmadan ikinci sezonunun çekileceği duyuruldu.

Tuba Büyüküstün'ün başrolünde olduğu Another Self'in ikinci sezonu geliyor! 7

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Another Self dizisinde Ada ile Toprak’ın aşkı anlatılıyor. Dizi, aynı okuldan mezun olan üç kadından birinin kansere yakalanması ve aralarında yaşananları konu ediniyor.

OGM Pictures yapımcılığında çekilen dizide Ada’yı Tuba Büyüküstün, Toprak’ı ise Murat Boz canlandırıyor. Hikayede, Ada karakterinin evliyken gönlünü başka birisine kaptırması ise ayrı bir detay olarak dikkat çekiyor.

Sekiz bölümden oluşan Another Self’in 2022 yılının başlarında izleyiciyle buluşması planlanıyor.