Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’ün kardan adamı pek de şirin olmuş!

Tuba Büyüküstün’ün kardan adamı pek de şirin olmuş!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Tuba Büyüküstün de hafta sonu yağan karın heyecanını yaşayanlardan. Oyuncu, pek çok kişi gibi uzun süredir beklenen karın İstanbul’a düşmesiyle birlikte bu keyfi kaçırmamış. Kızları Toprak ve Maya ile yaşayan oyuncu, yaptığı kardan adam paylaşımıyla gülümsetti.

Oyuncunun kızlarının şapkası ve atkısıyla süslediği anlaşılan kardan adam paylaşımı dikkat çekti.  Tuba Büyüküstün, bir kaç gündür Sefirin Kızı dizisiyle gündemde.

Oyuncu, Neslihan Atagül’ün yaşadığı rahatsızlık nedeniyle diziden ayrılması üzerine, Sefirin Kızı dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Aslında resmen dizinin kurtarıcısı olarak dostlarını kırmayıp projeyi kabul etmiş görünüyor Oyuncu. Dizinin senaristi Eylem Canpolat ile yakınlığı ve daha önce birlikte rol aldığı Engin Akyürek’e destek vermek için kabul ettiği söylenmekte.

Sürpriz bir karakter olarak  diziye katılacak olan Tuba Büyüküstün’ün kızları Toprak ve Maya’yı da alarak Sefirin Kızı’nın çekildiği Bodrum’a bir süreliğine yerleşeceği de öğrenilmişti.

Oyuncu, İstanbul’dan gitmeden kar keyfini de yaşamış oldu. İşte Büyüküstün’ün kardan adamı…

Tuba Büyüküstün'ün kardan adamı pek de şirin olmuş! 7