Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün’ün partneri olarak öne çıkan Murat Boz, Zeytin Ağacı dizisiyle büyük kazanımlar elde etti!

Tuba Büyüküstün’ün partneri olarak öne çıkan Murat Boz, Zeytin Ağacı dizisiyle büyük kazanımlar elde etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan Zeytin Ağacı dizisi son dönemde dünya çapında büyük ilgi gören Türk dizilerinin başında yer alıyor. Tuba Büyüküstün’ün dizideki partnerinin şarkıcı Murat Boz olacağı çekimlerden önce duyurulunca herkes çok şaşırmıştı.

Dizi hayranları bu durumu garipsemiş ve birçok ünlü oyuncu varken, neden Murat Boz’un tercih edildiğini merak etmişti. Zeytin Ağacı dizisinin hikayesindeki şarkıcı Toprak karakterinin tam da Murat Boz’a uygun bir rol olduğu ve ünlü şarkıcının da gayet başarılı bir performans sergilediği dizinin yayınlanması ile ortaya çıktı.

Murat Boz’a yönelik eleştiriler de böylelikle ortadan kalktı. Ünlü şarkıcı, Rüyanda Görürsün isimli sinema filmi için iki hafta içinde sete çıkacak. Zeytin Ağacı dizisinin yarattığı büyüt etkisi ise halen devam ediyor. Murat Boz, kendisine inanan ve bu rolü veren yapımcı Onur Güvenatam ile birlikte, hem dizinin yönetmeni Burcu Alptekin hem de senarist Nuran Evren Şit’e teşekkür etti.

Tuba Büyüküstün'ün partneri olarak öne çıkan Murat Boz, Zeytin Ağacı dizisiyle büyük kazanımlar elde etti! 8

Murat Boz, “Bana inandıkları için hepsine çok teşekkür ediyorum. Çok önemli bir kadro ile çok güzel bir işin altından hakkıyla kalktığımızı düşünüyorum, hep birlikte” açıklamasında bulundu.

Murat Boz, Tuba Büyüküstün ile sevişme sahnesiyle ilgili sorular üzerine de hikayenin bütününe bakılarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti ve şöyle konuştu: “O sahne ile ilgili bir düşüncem yok. O, bütününe baktığınız zaman bir şey ifade eden sahne olduğu için, geneline bakıp değerlendirmek çok daha doğru olacaktır.”

Zeytin Ağacı dizisinin dünya çapında büyük başarı kazanması ile birlikte Murat Boz hem şarkıcı kimliği hem de oyunculuk yetenekleri ile popülerliğini Türkiye sınırlarının dışına taşımayı başardı. Bu anlamda büyük bir kazanım elde eden Murat Boz’un yeni projesinin de popülerliğini yurt dışında daha da artırmasına neden olması bekleniyor.

Tuba Büyüküstün'ün partneri olarak öne çıkan Murat Boz, Zeytin Ağacı dizisiyle büyük kazanımlar elde etti! 9

Burcu Özberk ile yakında sete çıkacaklarını hatırlatan Murat Boz, Rüyanda Görürsün isimli Amazon Prime Video’nun ilk yerli sinema filmiyle oyunculuk deneyimlerine devam edecek.

Murat Boz, “Burcu Özberk benim çok sevdiğim bir arkadaşım, çok da kıymetli bir oyuncu. Onunla bu projede yer almak beni çok mutlu etti. Çok güzel, eğlenceli bir senaryo. Seyircinin de çok seveceğine inanıyorum” dedi.