Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’ün yeni dizisi için iki bomba isimle görüşülüyor!

Tuba Büyüküstün’ün yeni dizisi için iki bomba isimle görüşülüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı isimli Star TV dizisiyle birlikte uzun zaman sonra yeniden hayranları ile ekranda buluşan Tuba Büyüküstün, performansıyla da takipçilerini memnun etti. Engin Akyürek ile 6 yılın ardından yeniden buluşması büyük ses getirdi. Tuba Büyüküstün, özellikle yurt dışındaki hayranlarına, Akyürek ile buluşması noktasında çok heyecan yaşattı.

Sefirin Kızı projesinde 18 bölüm yer alan oyuncu, finalin ardından ise yeni projelere bakmaya başladı. Oyuncunun Netflix için hazırlanan bir dizide rol alacağı da ortaya çıkmıştı.

OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren yeni Netflix dizisinde Büyüküstün’ün ismi net. Ancak birlikte yer alacağı oyuncular henüz belirlenmemişti.

Nuran Evren Şit’in yazdığı ve 3 kadının etkileyici hikayesini konu alan dizide Büyüküstün’e eşlik edecek isimler konusunda yeni bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş, Büşra Pekin ile Algı Eke ile görüşüldüğüne yönelik kulis bilgisi paylaştı.

Tuba Büyüküstün'ün yeni dizisi için iki bomba isimle görüşülüyor! 5

Sosyal medya paylaşımları ile çok konuşulan Büşra Pekin, yıllar içinde değişen imajı ile dikkatleri çekmekte. Oyuncu, son yıllarda sinema filmlerine ağırlık verdi. Pekin, 2016 yılındaki Familya dizisinden bu yana dizi setlerine uğramıyor.

Tuba Büyüküstün'ün yeni dizisi için iki bomba isimle görüşülüyor! 6

Algı Eke ise geçen yıl Hizmetçiler isimli 3 bölüm süren dizide rol almıştı. Acans isimli dijital dizide de Mutlu karakterine hayat veren oyuncu, ayrıca Ali’nin Tabiatı isimli filmde de oynadı. Algı Eke de hayranları tarafından yeni bir dizi ile beklenen isimlerden birisi.

Gelişmeler henüz taze ve Büyüküstün dışında anlaşma yapılan bir isim yok. Ancak kulisler hareketli ve yakında en net bilgiler ortaya çıkacaktır.

Netflix için Atiye dizisini çeken yönetmen Burcu Alptekin yeni dizi için de hazırlıkları sürdürüyor.