Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün’ün yeni partneri Murat Boz için Netflix dizisi kariyeri için bir ilk olacak!

Tuba Büyüküstün’ün yeni partneri Murat Boz için Netflix dizisi kariyeri için bir ilk olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Ünlü şarkıcı Murat Boz’un oyunculuk deneyimleri de oldu. Öldür Beni Sevgilim isimli 2019 yapımı filmde Seda Bakan ile başrolde yer alan ünlü şarkıcı, ayrıca O Ses Türkiye yarışmalarıyla da ekranda sık sık yer alan bir isim.

Bazı dizi projelerinde de zamanında rol alan Murat Boz, yeniden Seda Bakan ile bu sefer bir dizide buluşacak. Another Self isimli yeni dizinin çekimlerine Temmuz sonunda başlanması bekleniyor. Murat Boz’un isminin ortaya çıkması da hayranlarını bir hayli şaşırtmıştı.

Tuba Büyüküstün’ün yanı sıra Boncuk Yılmaz, Serkan Altunorak, Rıza Kocaoğlu ve Fırat Tanış da dizide yer alan diğer isimler. Okul arkadaşı 3 kadının hikayesinin anlatıldığı dizide, kansere yakalanan arkadaşlardan birisinin bu durumu etrafında gelişen olaylar anlatılacak.

Murat Boz, yeni dizi projesiyle ilgili soruları yanıtladı. Çeşme ve Bodrum’da tatil yapan şarkıcı, dizide Tuba Büyüküstün’ün partneri olacak. Murat Boz, “Hayırlı olsun diyelim. İçeriğinden bahsedemem, öyle bir şey yapamam” diyen Murat Boz daha önce konuk oyuncu olarak yer aldığı diziler olduğunu ama başrolde yer aldığı ilk dizisi olacağını da ifade etti.

Tuba Büyüküstün’ün de Murat Boz ile bir araya geldiklerini de sözlerine ekledi.