Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Ünsal uyardı, instagram’da gördüğünüz hayatlar gerçek değil!

Tuba Ünsal uyardı, instagram’da gördüğünüz hayatlar gerçek değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, renkli yaşamıyla dikkat çeken isimlerden… Ünsal, çocuklarıyla aile hayatını yansıtmasının yanı sıra, sosyal mesajlarıyla da biliniyor.

Tuba Ünsal, bir manifostosu olduğunu belirtti ve “Instagram’da gördüğünüz hayatlar doğru değil, kimse o kadar güzel, mükemmele yakın,sürekli gülen, hiç falsosu yok değil” diyerek takipçilerinin dikkatini çekti.

Ünsal, kimsenin bu kadar keyifli olmayacağını da vurguladı ve instagram’da gösterilmeye çalışılan mutlu hayatlar yanılsamasının ileride insanları yalnızlaştıracağını ve mutsuzlaştıracağını belirtti.

Ünsal’ın “Sen neysen bende O’yum” diyerek bitirdi mesajını editlemeden aşağıda sunuyoruz.

İşte o paylaşım:

Benim bir manifestom var. instagramda gördüğümüz hayatlar dogru degil, kimse o kadar guzel, mükemmele yakın, sürekli gülen hiç falsosu yok diil. Kimse o kadar da keyifli degil. Biz su an bu gercekligin farkina varamiyoruz ama ileriki dönemlerde bu surecin hem toplum neznindeki etkilerini hemde bireyleri ne kadar yalnizlastirdigini, mutsuzlastirdigini goreceğiz. Barbie bebeklerin ilk piyasaya sürüldüğü yıllarda kız çocuklarını mükemmel fizikleriyle nasıl olumsuz etkilediğini çocukların bu güzellik kalıplarına sahip olamadıkları için ne kadar mutsuz olduklarıyla ilgili bir araştırma okumuştum. Sonra firma daha normal ölçülerde hatta sıradan bebekler üretmeye başladı. Sosyal medyadaki hallerin de böyle etkilerinin olduğunu düşünüyorum. Haftada bir gün tüm arkadaşlarımdan en doğal, en yansımasından çekinecekleri halleri tüm gerçekliğiyle paylaşmalarını rica ediyorum. Sen neysen bende “O” yum ??

Tuba Ünsal uyardı, instagram'da gördüğünüz hayatlar gerçek değil! 7