Ana sayfa Kadın Haberleri Tuba Ünsal’ın oyuncak ayı pozu

Tuba Ünsal’ın oyuncak ayı pozu

tarafından ker_def

Tuba Ünsal kendi sergisini gezdi
Oyuncu Tuba Ünsal, Emaar Square Mall Sanat Galerisi’nde sergilenen ve kendisinin de bir eserinin bulunduğu ‘My Childhood in Summer’ (Çocukluğumun Yazı) sergisini gezdi. Sergiyi ziyaret edenlere eserini anlatan Ünsal, serginin maskotu olan oyuncak ayı ile de poz verdi.

Sinema ve tiyatro dünyasının ünlü ismi Tuba Ünsal, İstanbul moda, gastronomi ve eğlence dünyasının ‘en’lerini buluşturan Emaar Square Mall’da gerçekleşen ve kendisinin de bir eseriyle dahil olduğu ‘My Childhood in Summer’ sergisini ziyaret etti. Güzel oyuncu, sergiyi ziyaret edenlere kendi eserini de anlatmayı ihmal etmedi.

Emaar Square Mall’daki sergide, Tuba Ünsal’ın yanı sıra Derin Mermerci, Elvin Levinler, Nevşin Mengü, Pınar Sabancı, Şirin Ediger, Umut Eker ve Yağmur Kızılok’un yaz aylarında çekilen çocukluk fotoğrafları, özel enstalasyonları, video çalışmaları ve heykelleri yer alıyor.

Ünlülerin çocukluk anıları eşliğinde, bir yetişkin olduğunu unutup yeniden çocukluğuna dönmek isteyenler için ‘My Childhood in Summer’ sergisi, 31 Ekim’e kadar Emaar Square Mall Sanat Galerisi’nde ücretsiz ziyaret edilebilecek.