Ana sayfa Sosyal Medya Tuğçe Açıkgöz, yeni sezondaki atv dizisinin kilit ismi oldu!

Tuğçe Açıkgöz, yeni sezondaki atv dizisinin kilit ismi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2015 yılında Yaz’ın Öyküsü isimli dizideki Ekim karakteri ile birlikte setlere adım atan Tuğçe Açıkgöz, 8 yıllık kariyerinde birbirinden farklı rollerle izleyici karşısına çıktı. Başarılı performanslar sergileyen ve kendisini kanıtlayan Tuğçe Açıkgöz, yeni bir dizi sınavı için atv ekranına geliyor.

Bir Küçük Gün Işığı isimli yeni dram dizisi için teklif alan ve bunu kabul eden Tuğçe Açıkgöz, ünlü isimlerle bir arada yeni projesine hazırlanmaya başladı. Seray Kaya ve Berk Oktay’ın başrolünde yer aldığı Bir Küçük Gün Işığı isimli dizinin ön hazırlıkları devam ediyor.

Temmuz ayı içinde başlayacak olan çekimler öncesinde oyuncu kadrosunun netleştirilmekte olduğu gelen bilgiler arasında. Esra Dermancıoğlu ile Ümran karakteri için anlaşma sağlandı. Ayrıca Gizem Ünsal ve Tuğçe Açıkgöz de ekibe en son katılan isimler olarak dikkat çekiyor.

Elif isimli bir düğün organizatörü ile Fırat isimli bir iş adamının hem dram hem de aşk öyküsü olarak öne çıkan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde kilit rollerden birisinde ise Tuğçe Açıkgöz yer alacak.

Tuğçe Açıkgöz, yeni sezondaki atv dizisinin kilit ismi oldu! 7

Yer aldığı dizilerde yine benzer kilit roller konusunda iyi çıkışlar yapan oyuncu, daha önce Leke dizisinde Şirin, Sol Yanım’da Zeynep ve son olarak da Oğlum isimli Show TV dizisinde Sedef karakterini canlandırdı.

Dijital dizi Börü 2039’da Ece Kara olarak da izlediğimiz oyuncu, ayrıca geçen yıl Menajerimi Ara dizisinde de kısa süre yer almıştı.

Dila karakteri ile yeni atv dizisinde izleyeceğimiz oyuncu, hikayenin ilgi çekmesi noktasında önemli bir sorumluluk da üstlenmiş oldu.

Fırat karakterinin kardeşi olan Dila, hikayede ortalığı karıştıracak bir isim olacak gibi gözüküyor. Berk Oktay ve Tuğçe Açıkgöz yeni dizide kardeş olarak birçok sahnede bir arada olacak.