Ana sayfa Sosyal Medya Tülin Oral yıllar sonra TRT dizisinin çekimleri için Konya’da

Tülin Oral yıllar sonra TRT dizisinin çekimleri için Konya’da

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yabancı Damat isimli fenomen dizide Eftalya karakterine hayat veren ve bu rolle de akıllara yazılan Tülin Oral, çok değerli bir sanatçıdır.

1937 doğumlu olan usta sanatçı, hem tiyatro hem sinema hem de dizi sektöründe birbirinden kıymetli işlere imzasını attı. En son Aşk Yeniden isimli dizi ile 2016 yılında izlediğimiz oyuncu, 5 yıllık aranın ardından setlere dönüş yapıyor.

Konya’da çekimleri yapılan Mevlana dizisine katılan Tülin Oral, çekimler sırasında vefat eden Semra Dinçer’in canlandırdığı Cennet Hatun karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Tülin Oral, daha önce tiyatro için bulunduğu Konya’ya 10 yılın ardından bir kez daha gitti. Çekimler öncesinde şehri gezen oyuncu, yeniden setlere döndüğü için de bir hayli mutlu…

Mevlana dizisi çok etkili oyuncu kadrosu ile 2022 yılında en çok merak edilen TRT dizisi oldu. Bülent İnal, Kaan Yıldırım, Ahu Türkpençe, İlker Aksum, Ushan Çakır, Levent Can, Devrim Özkan gibi ünlü isimleri bir araya getiren dizinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu muhteşem olarak nitelendiriliyor.

13. yüzyılda geçen hikayesiyle de izleyicileri mest edecek olan bir dizi gümbür gümbür geliyor.