Ana sayfa Dizi Haberleri Tüm dizi oyuncuları Elif dizisinin Rana’sı Yıldız Asyalı gibi olmak ister

Tüm dizi oyuncuları Elif dizisinin Rana’sı Yıldız Asyalı gibi olmak ister

tarafından ker_def

‘Anne olduktan sonra hayata bakışım değişti’
‘Elif’ dizisinin 4’üncü sezonunda kadroya dahil olan Yıldız Asyalı, kendini çabuk kabul ettirdi.

Televizyon izleyicisinin yakından tanıdığı Yıldız Asyalı, oyunculuk gücü ve güzelliğiyle ‘Elif’ izleyicisinin de gönlüne girmeyi başardı.

80 kilo olarak doğuma girdiğini, setlere geri dönmek için 53 kiloya düştüğünü belirten Asyalı, “Anne olduktan sonra hayata bakış açım değişti. Her adımda daha çok düşünerek hareket ediyorum. Anne olmak beni inanılmaz olgunlaştırdı. Evden sıkılan ben artık eve koşarak gidiyorum” dedi.

‘Elif’ dizisinde ‘Rana’ karakterine hayat veren Yıldız Asyalı, “Hayata bağlı hırsları olan bir kadını canlandırıyorum. Canlandırdığım karakterle benzeşmiyoruz, ben hırs yapıp kimseyle yarışa girmedim. Oynadığım karakter bana benzemese de ekranda iyi yorumladığımı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Yapımcı Green Yapım’ın kendisine çok anlayışlı yaklaştığını dile getiren ünlü oyuncu, “Çalışma saatleri insani ölçülerde. Bu sayede annelik görevlerime de kariyerime de devam ediyorum” ifadelerini kullandı. Birçok dizi oyuncusu setlerdeki uzun çalışma saatlerinden şikayet ederken Yıldız Asyalı’nın Elif dizisindeki durumu kıskanılacak bir ortam aslında.